ROVERE

Grila:

OAK 14-CLASSIC-190-ABRUZZO-B

Parchet stratificat ,tip dusumea , din lemn de stejar ajumat periat cu finisaj invizibil pe baza de ulei , cu un strat de uzura de 3mm Această podea modernă din lemn este o cheie de acces ideală ș..

OAK 14-CLASSIC-190-MUSCAT-B

În acesta pardoseala nodurile sunt frumos integrate prin finisare expertă cu umplutură de stejar. Acest parchet s-a bucurat de un finisaj invizibil cu o strălucire caldă datorită stratului natural ..

Stejar 14-ABC-189-INVISIBLE-B

Aceasta pardoseala este pretabila pentru orice interior. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Ulei albStrucutura suprafetei : Neted&nbs..

Stejar 14-ABC-189-NATOLIE

Acest exemplu de atemporalitate simplă se potrivește oricărui interior. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Ulei natural Strucutura su..

Stejar 14-ABC-189-WITOLIE

Această podea modernă din lemn este o cheie de acces ideală și face ca orice cameră din casa ta să fie elegantă.  Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar ..

Stejar 14-CLASSIC-189-INVISIBLE-B

Pardoseala perfectă printre pardoselile din lemn. Aceasta pardoseala este atât de versatila încât îl puteți folosi cu toate stilurile de decorare interioară.  Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE ..

Stejar 14-CLASSIC-189-WITOLIE-G

O podea din lemn versatilă și atractivă. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Uleiat, albit, antichizatStrucutura suprafetei : Neted&nb..

Stejar 14-CLASSIC-190-CHIANTI-B

Parchet stratificat ,tip dusumea , din lemn patat de stejar ajumat periat cu finisaj pe baza de ulei cu nuante de alb , cu un strat de uzura de 3mm Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie ..

Stejar 14-CLASSIC-190-EPERNAY-B

Parchet stratificat ,tip dusumea , din lemn de stejar periat , cu un strat de uzura de 3mm Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Ulei UVStru..

Stejar 14-CLASSIC-190-GEVREY-B

Această podea din stejar este ideală pentru persoanele care caută pardoseli cu caracter și autenticitate.Această podea modernă din lemn este o cheie de acces ideală și face ca orice cameră din casa ta..

Stejar 14-CLASSIC-190-NATOLIE

O pardoseala unica care răspândește un sentiment de confort. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Ulei naturalStrucutura suprafetei : ..

Stejar 14-CLASSIC-190-NATOLIE-G

Pardoseală de stejar foarte fermecătoare care face ca fiecare cameră să fie confortabilă. Parchet stratificat ,tip dusumea , din lemn patat de stejar ajumat periat cu finisaj pe baza de ulei cu nu..

Stejar 14-CLASSIC-190-PIEMONTE-B

Parchet stratificat ,tip dusumea , din lemn patat de stejar ajumat periat cu finisaj pe baza de ulei cu nuante de alb , cu un strat de uzura de 3mm Această podea modernă din lemn este o cheie de ..

Stejar 14-CLASSIC-190-PRIORAT-B

Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Ulei invizibilStrucutura suprafetei : PeriatAfumatStructurat Tesit / Bizot :Tesit  (0,75 mm)&..

Stejar 14-CLASSIC-190-WITOLIE

Pardoseala foarte elegantă, poate fi utilizată în orice interior. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : ROVERESpecie lemn :Stejar Finisaj : Ulei albStrucutura suprafetei : ..
Afisare 1 la 15 din 16 (2 Pagina)