ÎNGRIJIRE & ÎNTREȚINERE

Grila:

CLEAN

Pallmann Clean este o solutie speciala  de curățare pe bază de apă pentru podele din lemn. Acest produs de curățare Pallmann este potrivit atât pentru curățarea de rutină, cât și pentru curățarea..

CLEAN STRONG

Pallmann Clean Strong este o emulsie de curățare special formulată pentru a îndepărta contaminarea suprafeței de pe pardoselile din lemn, inclusiv murdăria, grăsimea, unele ceruri, acrilice și majorit..

ECO OIL CARE

Ulei rulant monocomponent fără solvenți, în trei versiuni PUR, ALB și NEUTRU. Datorită uscării foarte rapide, acoperirea completă a suprafeței este posibilă într-o singură zi.AplicațiiPentru pardoseli..

FINISH CARE

Pallmann Finish Care este o emulsie pe bază de apă pentru îngrijirea inițială și de întreținere a pardoselilor din lemn tare și parchet. Datorită foliei sale de protecție anti-murdărie, îmbunătățește ..

FINISH CARE STOP

Pallmann Finish Care STOP este o combinație de spălare pe bază de apă pentru curățare și întreținere continuă. Pallmann Finish Care Stop are un efect anti-alunecare special care face ca parchetul din ..

MAGIC OIL CARE

Magic Oil 2K este un hibrid perfect de uleiuri și ceruri naturale. Acest finisaj unic cu două componente produce o suprafață uniformă mată, catifelată, care respinge murdăria și apa. Este potrivit pen..

MAINTENANCE OIL

Combinație naturală ulei-ceară cu ulei natural de soia pentru îngrijirea pardoselilor din lemnAplicațiiPotrivit pentru:uleiuri și ceruri neformantepentru uz general pe pardoselile din lemn uleiat trat..
Afisare 1 la 7 din 7 (1 Pagina)