ÎNGRIJIRE & ÎNTREȚINERE

Grila:

CLEAN

Pallmann Clean este o solutie speciala  de curățare pe bază de apă pentru podele din lemn. Acest produs de curățare Pallmann este potrivit atât pentru curățarea de rutină, cât și pentru curăța..

CLEAN STRONG

Pallmann Clean Strong este un agent de curățare special formulat pentru a îndepărta contaminarea suprafeței de pe pardoselile din lemn, inclusiv murdăria, grăsimea, unele ceruri, acrilice și majori..

ECO OIL CARE

Emulsie de îngrijire pe bază de apă care, prin intermediul unei pelicule de protecție împotriva murdăriei, îmbunătățește etanșarea și aspectul suprafeței și în același timp prelungește durata de ..

FINISH CARE

Pallmann Finish Care este o emulsie pe bază de apă pentru îngrijirea inițială și de întreținere a pardoselilor din lemn tare și parchet masiv . Datorită foliei sale de protecție anti-murdărie, îmb..

FINISH CARE STOP

Pallmann Finish Care STOP este o combinație de spălare pe bază de apă pentru curățare și întreținere continuă. Pallmann Finish Care Stop are un efect anti-alunecare special care face ca parchetul..

MAGIC OIL CARE

Produs de intretinere a pardoselilor din lemn, parchet masiv, parchet stratificat sau dusemele cu finisaj  uleiat . Fisa tehnica AplicațiiToate speciile de lemn brutPardoseli din lemn masiv..

MAINTENANCE OIL

Combinație naturală ulei-ceară cu ulei natural de soia pentru îngrijirea pardoselilor din lemn Fisa tehnica AplicațiiPotrivit pentru:uleiuri și ceruri neformantepentru uz general pe pardoselil..
Afisare 1 la 7 din 7 (1 Pagina)