Adezivi pardoseli din lemn

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

PALLMANN P104

Grund cu rășină de reacție, monocomponent , gata de utilizat,cu uscare rapida , fără ingrediente emoliente pentru pardoseli din lemn și lucrări de pardoseli. Fisa tehnica Proprietatiuscare rap..

PALLMANN P4

Adeziv monocomponent STP pentru podea din lemn stratificat cu  creasta adezivă dur-elastică pentru economie de timp și montajul eficient al  parchetului stratificat .Acest adeziv nu contine&..

PALLMANN P5

Adeziv elastic dur pentru parchet cu imbinare nut-federAdeziv de parchet monocomponent STP cu sant adeziv dur-elastic și timp deschis. Limiteaza  deformarea lamelelor de parchet masiv sau stratif..

PALLMANN P6

Adeziv dur monocomponent pentru pardoseli din lemn cu rezistență ridicată la forfecare în în conformitate cu DIN 14 293. PALLMANN P6 combină rezistența adezivilor obișnuiți pentru pardoseli din lemn c..

PALLMANN P9

Adeziv de parchet bicomponent  fără solvenți, cu un timp de prelucrare foarte lung, rezistent la forfecare, pentru toate tipurile de parchet, mai ales pentru lemn și formate sensibile la umez..
Afisare 1 la 5 din 5 (1 Pagina)