ADEZIVI PARDOSELI DIN LEMN

Grila:

PALLMANN P104

Grund de rășină de reacție monocomponent pentru pardoseli din lemn și lucrări de pardosealăAplicațiiPALLMANN P104 este un grund poliuretanic monocomponent gata de utilizare și rapid, fără ingrediente ..

PALLMANN P4

Adeziv de parchet 1K-STP fără solvențiDomenii de aplicareAdeziv de parchet multistrat STP cu 1 component cu canelură adezivă dur-elastică pentru așezarea rapidă și eficientă a parchetului cu mai multe..

PALLMANN P5

Adeziv elastic dur pentru parchet cu racorduri cu limbă și canelurăDomenii de aplicareAdeziv de parchet monocomponent STP cu șanț adeziv dur-elastic și timp deschis. Limită deformarea lemnului și cree..

PALLMANN P6

Adeziv dur, rezistent la forfecare, cu un timp de expunere lung pentru toate tipurile comune de parchetDomenii de aplicareAdezivul fără solvenți și fără apă este foarte ușor de prelucrat, ușor de împr..

PALLMANN P9

Adeziv de parchet PUR, 2 solvenți, fără solvenți, cu un timp de prelucrare foarte lungAdeziv PUR 2K conform DIN EN 14293, rezistent la forfecare, pentru toate tipurile de parchet, mai ales pentru lemn..
Afisare 1 la 5 din 5 (1 Pagina)