Primere si amorse

Grila:

Cuarț 1.2

Nisip de siliciu calibrat pentru a îmbunătăți legătura pe rășini sau grunduri epoxidice.DATE TEHNICE:Culori: gri - bej.Dimensiunea bobului: 0,7-1,2.Ambalare: 25 kg...

Eco Prim Grip

Amorsa acrilica universala, gata de utilizare, in dispersie apoasa si cu filer de siliciu, pentru tencuieli, sape autonivelante si adezivi pentru placi ceramice.Dupa aplicare pe suporturi critice (ne..

Eco Prim PU 1K

Grund poliuretanic cu timp de uscare normal pentru impregnarea, consolidarea si impermeabilizarea sapelor de ciment in cadrul lucrarilor de montaj parchet. Rasina poliuretanica monocomponenta fara sol..

Eco Prim PU 1K Turbo

Grund poliuretanic cu uscare ultrarapida de impregnare pentru consolidarea si impermeabilizarea sapelor din ciment in cadrul lucrarilor de montaj parchet. Rasina poliuretanica monocomponenta fara solv..

Eco Prim T

Grund universal pe baza de rasini acrilice pentru asigurarea aderentei sapelor autonivelante pe suprafete absorbante, neabsorbante sau cu urme de adezivi. Primer fara solventi si continut foarte mic d..

Eco Prim T Plus

Grund acrilic în dispersie de apă cu emisii foarte mici de organice volatile compuși (VOC) pentru substraturi absorbante și non-absorbante și cu rezidual de adezivi vechi. Potrivit ..

Eporip

Rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, pentru repararea si monolitizarea fisurilor din pardoseala (sape, platforme din beton). Se utilizeaza si ca amorsa de aderenta pentru beton proaspat turna..

Eporip Turbo

Rășină poliesterică bicomponentă cu priză rapidă pentru repararea și monolitizarea fisurilor din pardoseală (șape, platforme din beton). Se mai poate utiliza ca mortar pentru repararea suprafețelor cu..

Malech

Grund de profunzime in dispersie apoasa pe baza de rasini acrilice pentru suprafetele pe baza de ciment (poduri, viaducte, pasaje, socluri) impermeabilizate si protejate cu hidroizolatii tip Mapelasti..

Mapecoat I 600 W

Primer epoxidic bicomponent in dispersie apoasa pentru impermeabilizarea suprafetelor din ciment, amorsarea acestora sau realizarea sigilarilor subtiri colorate in combinatie cu Mapecolor Paste. Fisa..

Planicrete

Latex pe baza de cauciuc sintetic utilizat ca adaos pentru mortare predozate sau mortare pe bază de ciment. Imbunatateste substantial caracteristicile de aderenta si de rezistenta mecanica a amestecur..

Primer 3296

Rasina acrilica in dispersie apoasa, cu mare putere de penetrare in suport, cu efect de consolidare si/sau tratament antipraf pentru sape, zidarie de caramida, piatra naturala sau pentru chituri de ro..

Primer EP

Rasina epoxidica bicomponenta, cu solvent (80%), foarte fluida, cu mare putere de penetrare si consolidare, pentru sape de egalizare pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu). Putere ex..

Primer EP Rustop

Amorsă epoxidică bicomponentă pentru tratarea suprafețelor din metal înainte de aplicarea acoperirilor epoxidice sau poliuretanice, ce previne formarea ruginii și cu o aderență ridicată pe majoritatea..

Primer G

Amorsa acrilica in dispersie apoasa pentru suprafete absorbante, peste care se toarna sape autonivelante sau se aplica adezivi pe baza de ciment.Reduce si uniformizeaza absorbtia de apa si fixeaza pra..
Afisare 1 la 15 din 24 (2 Pagina)