Primere si amorse

Grila:

Biblock

Produs de întărire epoxidic bicomponent în dispersie de apă pentru beton cu proprietăți de consolidare și anti-praf. Potrivit pentru substraturi neabsorbante înainte de aplicarea TRIBLOCK P...

Cuarț 1.2

Nisip de siliciu calibrat pentru a îmbunătățilegătură pe rășini sau grunduri epoxidice...

Eco Prim PU 1K

Grund poliuretanic monocomponent, fără solvenți, întărit cu umiditate, cu un nivel foarte scăzut de emisii de compuși organici volatili (COV) pentru consolidarea și hidroizolarea șapelor cimentare...

Eco Prim PU 1K Turbo

Monocomponent, fără solvenți, umiditate poliuretan cu uscare rapidă, cu uscare rapidă grund cu un nivel de emisie foarte scăzut de compuși organici volatili(VOC) pentru consolidare și hidroizolare..

Eco Prim T

Grund acrilic cu o emisie foarte scăzută de compuși organici volatili (VOC) pentru absorbant și non-absorbantsubstraturi, de asemenea, cu reziduuri de vechi adezivi. Potrivit și ca promotor d..

Eco Prim T Plus

Grund acrilic în dispersie de apă cu emisii foarte mici de organice volatile compuși (VOC) pentru substraturi absorbante și non-absorbante și cu rezidual de adezivi vechi. Potrivit ..

Eco Prim VG

Grund acrilic gata de utilizare în dispersia apei cu un nivel foarte scăzut de emisii de compuși organici volatili (COV). Potrivit pentru prepararea suporturilor absorbante sau poroase înainte de inst..

Eporip

Epoxidic fără doi componențiadeziv pentru îmbinări de construcții și pentruetanșarea monolitică a fisurilor din șape...

Eporip SCR

Rășină silicată-uretanică bicomponentă, cu întărire rapidă, pentru etanșarea fisurilor și îmbinărilor și efectuarea unor reparații mici..

Eporip Turbo

Cu două componente, întărire rapidă rășină poliesterică pentru etanșarea fisurilor șape și pentru lucrări de reparații mici..

Grip Eco Prim

Promotor de aderență gata de utilizare și grund fabricat din rășini acrilice sintetice și inerte de siliciu cu o emisie foarte redusă de compuși organici volatili (COV) pentru redarea, netezirea și ni..

Livigum

Amestec pe bază de rășină sintetică în dispersia apei pentru a fi adăugat la mortar de ciment și compuși de netezire pentru a îmbunătăți performanțele mecanice și aderența..

Malech

Substrat acrilic pe bază de apă și promotor de lipire cu un finisaj neted...

Mapecoat I 600 W

Grund epoxidic bicomponent transparent în dispersie de apă...

Mapecoat I 600 W LUCIDO

Grund epoxidic bicomponent, strălucitor, transparent în dispersie de apă...
Afisare 1 la 15 din 32 (3 Pagina)