Accesorii Lagler

Grila:

Disc Single Scrabber verde

DIscul  cu sase segmente PCD verzi, fiecare avand  o margine de taiere fac  discul Scrabber  instrumentul ideal pentru îndepărtarea, de exemplu, a adezivilor reziduali de parchet, ..

Cască de tip MusiMuff

Casti de protectie  pentru urechi cu radio stereo integrat.Avantajele produsului:Reglare digitală FM / MW cu afișaj LCD10 stații presetateSe pot conecta playere MP3Confort ridicat la purtareEvalu..

Cască pliabilă tip POCKET

Casti  de protectie cu banda pliabila și geanta pentru talie.• Confort ridicat la purtare• Grad de reducere a zgomotului: 20 Decibeli..

Centură de siguranță

Zonele precum mușchii corpului superior, coloana vertebrală și discurile intervertebrale sunt în mod normal tensionate în special în timpul slefuirii. Utilizand centura de siguranță atasata la masina,..

Comutator de siguranta PRCD-S

PRCD-S serveste ca dispozitiv de protectie împotriva curentului rezidual. Utilizarea acestuia pe santierele de constructii este prescrisa de Asociatia comerciala germana.Este singurul dispozitiv..

Disc de frezare FLIP ®

Discul atasamentului de frezare este echipat cu muchii de taiere cu diamant (PCD). Cu aceste accesorii, lucrarile aspre la zona de margine pot fi efectuate rapid și fara eforturi mari.Reziduurile de p..

Disc de șlefuit DIAMOND

      Discul de șlefuit diamant este perfect pentru pregatirea startului suport , de exemplu pentru slefuirea și nivelarea sapelor si indepartarea straturilor de sinterizare. In plus, a..

Greutate suplimentara TRIO 9Kg

Greutate suplimentară de 9 kg pentru masina de slefuit TRIO Lagler Acest articol este utilizat pentru a creste greutatea totală a masini de slefuit TRIO  pentru a creste  agresivitatea ..

Kit de conversie a discului de slefuire pentru masina monodisc Single

Îmbunătățiți capacitățile de slefuire ale stratului suport  cu discul de frezare SINGLE Lagler cu noile segmente  cu diamant.Acest kit de conversie adaugă un nou nivel de putere de slefuire ..

Maner de transport Hummel/Superhummel

Mânerul de transport facilitează transportul HUMMEL  nedemontat  , în special peste scări și alte obstacole.Este pur și simplu asamblat  de suportul de fixare din partea din fata a carc..

Mască de protectie P3

Această mască de particule (clasa de filtrare FFP3) protejează eficient împotriva prafurilor cancerigene.Avantajele produsului : garnitura tridimensionala a fetei cu profil integrat pentru nasMat..

Multi-clip

Garnitura multi-clip pentru sacul de praf pentru toate masinile  LÄGLER . Etansează în mod fiabil sacul de praf la mufa de conectare a tubului de ghidare MultiClip etanșează suplimentar punga de ..

Sac de praf Hummel

Saci de praf Lagler  pentru gama de mașini de șlefuit Lagler. Un sac de praf bine intreținut este esential pentru asigurarea slefuirii fara praf.Sacul de praf Lagler este fabricat din țesatura de..

Set complet trio de praf

Sistem cu sac de praf din plastic de inaltă calitate pentru Lagler Trio. Acest recipient previne pierderile de praf și maximizează extragerea integrata a prafului. Se foloseste cu pungile de praf Lagl..

Set discuri de frezare TRIO

Setul de discuri de frezat pentru TRIO  este fabricat din aluminiu si  poate fi echipat cu trei sau șase suporturi de tăiere, in functie de agresivitatea dorită. Fiecare disc este prevazut c..
Afisare 1 la 15 din 58 (4 Pagina)