Accesorii Lagler

Grila:

Accesorii elan

Accesorii elan Lungime atașament scurt = 110 mm (4 3/8 ")Lungime atașament lung = 310 mm (12 1/4") Versiunea de bază a mașinii vine completă cu atașamentul scurt...

Cască pliabilă tip MUSIMUFF

Protecție pentru urechi inclusă cu radio integrat. Grad de reducere a zgomotului: 23 dB..

Cască pliabilă tip POCKET

Protecție pentru urechi închisă rabatabilă. Extrem de confortabil de purtat. Vine cu un buzunar care poate fi purtat pe centură. Grad de reducere a zgomotului: 20 Db..

Centură de siguranță

Facilitează tensiunea asupra mușchilor trunchiului superior, coloanei vertebrale și discurilor vertebrale. Cu pernă din spate integrată. Poate fi ajustat la orice dimensiune a taliei. Cu închidere rap..

CUTIE PENTRU SAC DE PRAF, COMPLETĂ

Cutie cu sac de praf din plastic de înaltă calitate pentru Lagler Trio. Acest recipient previne scurgerile de praf și maximizează extragerea integrată a prafului. Se folosește cu pungile de praf Lagle..

Disc de frezare FLIP ®

Disc de frezare FLIP ® Placă cu 8 segmente PCD Disponibil ca atașament complet, scurt..

Disc de frezare pentru TRIO

Disc de frezare cu 3 segmente de lame reversibile din carbură sinterizată și opritor reglabil pentru adâncime de lucru.Diametru: 200 mmGama de utilizări :Tratarea sub-pardoseală, îndepărtarea adezivu..

Disc de șlefuit cu diamante

Cel mai nou accesoriu pentru mașina de șlefuit SINGLE Disc de la Lagler. Acest disc Diamond Segment este proiectat pentru a șlefui cu ușurință șapa și a îndepărta reziduurile de adeziv sub podea încăp..

GREUTATE SUPLIMENTARĂ TRIO

Greutate suplimentară de 9 kg pentru utilizarea cu șlefuitorul de discuri Lagler TRIO. Acest articol este utilizat pentru a crește greutatea totală a TRIO în timp ce șlefuiți / frezați pentru a regla ..

Instrument de impact

Instrumentul de impact special dezvoltat este fabricat din plastic rezistent la impact . Face mai ușoară așezarea pardoselilor plutitoare sau lipirea completă a elementelor din lemn masiv sau șifonier..

KIT DE CONVERSIE A DISCULUI DE ȘLEFUIRE CU DIAMANT PENTRU SINGLE

Îmbunătățiți capacitățile de pregătire sub-etaj ale discului de frezare SINGLE Lagler cu noile segmente de măcinare cu diamant.Acest kit de conversie adaugă un nou nivel de putere de măcinare agresivă..

Mâner de transport

Pentru transportul HUMMEL ® complet asamblat convenabil pe distanțe mai mari, scări sau obstacole. Mânerul de transport este pur și simplu agățat de mânerul frontal...

Mască de protecție P3

Mască de particule clasa de filtrare P3 conform reglementărilor. Oferă o protecție eficientă împotriva prafului care generează cancer în timpul golirii sacilor de praf . Tehnologie sandwich ultra-moal..

Mufă de siguranță DI

Fișă de siguranță care întrerupe imediat sursa de alimentare în cazul defecțiunilor la rețea, protejând astfel utilizatorul. 230 V, 16 A, secțiune cablu 3 x 1,5 mm², întrerupător de curent conform DIN..

Multi-clip

Garnitura multi-clip pentru sacul de praf pentru toate utilajele LÄGLER ® . Etanșează în mod fiabil punga de praf la mufa de conectare a tubului de ghidare..
Afisare 1 la 15 din 24 (2 Pagina)