Accesorii Lagler

Grila:

Brat scurt Elan

Acest accesoriu este potrivit pentru lucrul pe margini. Echipat cu acesta, ELAN poate fi utilizat și pentru șlefuirea scărilor din lemn datorită designului său mic, compact și a manevrabilității rezul..

Cască de tip MusiMuff

Protecție pentru urechi inclusCască pentru urechi cu radio stereo integrat.• Reglare digitală FM / MW cu afișaj LCD• 10 stații presetate• Se pot conecta playere MP3• Confort ridicat la purtare• Evalua..

Cască pliabilă tip POCKET

Căști cu bandă pliabilă și geantă pentru talie.• Confort ridicat la purtare• Grad de reducere a zgomotului: 20 Decibel..

Centură de siguranță

Zonele precum mușchii corpului superior, coloana vertebrală și discurile intervertebrale sunt în mod normal stresate în special în timpul șlefuirii. Utilizând centura de siguranță atașată la mașină, a..

Comutator de siguranță PRCD-S

PRCD-S servește ca dispozitiv de protecție împotriva curentului rezidual. Utilizarea acestuia pe șantierele de construcții este prescrisă de Asociația comercială germană.Este singurul dispozitiv ..

Disc de frezare FLIP ®

Discul atașamentului de frezare este echipat cu muchii de tăiere cu diamant (PCD). Cu aceste accesorii, lucrările aspre la zona de margine pot fi efectuate rapid și fără eforturi mari.Reziduurile de p..

Disc de frezare pentru TRIO

Discul de frezat, care este fabricat din aluminiu, poate fi echipat cu trei sau șase suporturi de tăiere, în funcție de agresivitatea dorită. Fiecare suport poartă o inserție indexabilă din carbură.Ex..

Disc de șlefuit DIAMOND

Discul de șlefuit DIAMANT este perfect pentru pregătirea pardoselii, de exemplu pentru șlefuirea și nivelarea șapelor și îndepărtarea straturilor de sinterizare. În plus, acest instrument este ideal p..

Greutate suplimentara TRIO 9Kg

Greutate suplimentară de 9 kg pentru utilizarea cu șlefuitorul de discuri Lagler TRIO. Acest articol este utilizat pentru a crește greutatea totală a TRIO în timp ce șlefuiți / frezați pentru a regla ..

KIT DE CONVERSIE A DISCULUI DE ȘLEFUIRE CU DIAMANT PENTRU SINGLE

Îmbunătățiți capacitățile de slefuire ale stratului suport  cu discul de frezare SINGLE Lagler cu noile segmente  cu diamant.Acest kit de conversie adaugă un nou nivel de putere de măcinare ..

Mâner de transport

Mânerul de transport facilitează transportul HUMMEL ® nedemontat  , în special peste scări și alte obstacole. Este pur și simplu agățat de suportul de fixare din partea din față a carcasei mașini..

Mască de protecție P3

Această mască de particule (clasa de filtrare FFP3) protejează eficient împotriva prafurilor cancerigene.• garnitură tridimensională a feței cu profil integrat pentru nas• Material filtrant de înaltă ..

Multi-clip

Garnitura multi-clip pentru sacul de praf pentru toate utilajele LÄGLER ® . Etanșează în mod fiabil sacul de praf la mufa de conectare a tubului de ghidare MultiClip etanșează suplimentar punga de pra..

Pana de batut parchet

Este ideal pentru asamblarea simplă și ușoară a elementelor de parchet sau scândură. Datorită formei speciale a instrumentului de impact, acesta se întinde întotdeauna plat pe elemente atunci când est..

SAC DE PRAF HUMMEL

Sac de praf pentru masina de slefuit cu banda Lagler HUMMEL. Fabricat din materiale de înaltă calitate și conceput pentru a preveni emisiile de praf pentru un mediu de lucru practic fără praf.Acest a..
Afisare 1 la 15 din 59 (4 Pagina)