Produse pentru pardoseli din lemn

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

UZIN MK 150

 Adeziv monocomponent pe baza de poliuretan cu un amestec de compuși silanici. Este proiectat în special pentru lipirea parchetului stratificat cu dimensiuni maxime de 2200 x 200 mm, dar poate..

UZIN MK 160

Adeziv profseional silanic monocomponent elastic dur pentru pardoseli din lemn cu fixare rapida FISA TEHNICAProprietati :Bună formare a creasteiusor de aplicatAdeziv elastic dur conform ISO 17 17..

UZIN MK 200

Adeziv elastic dur pentru parchet masiv sau stratificat  cu imbinare nut-feder Rezistența ridicată și timpul lung de lucru Pardoseala din lemn poate fi șlefuită și finisata  după 24 de o..

UZIN MK 250

Adeziv pentru pardoseli din lemn masiv , rezistent la forfecare, cu timp de lucru lung pentru toate tipurile comune de pardoseala din lemn Se armonizeaza cu toate sistemele și suporturile de ..

UZIN MK 91

Adeziv dur, rezistent la forfecare pentru parchet solid și multistratscor bunmult timp deschisadeziv dur conform ISO 17 178fără ingrediente emolienteAplicatii:Parchet mozaic (parchet solid de 8 mm)Lam..

UZIN MK 92 S

Adeziv universal dur, rezistent la forfecare și cu reglare rapidă pentru parchet masiv,stratificat,laminat. LVT, SPC sau hybridAdeziv poliuretanic bi-component, pentru pardoseali din lemn, cu intarire..

UZIN MK 95

Adeziv pentru pardoseli din lemn elastic, ușor spumant, pentru pardoseli din lemn de format mare, cu imbinare nut-feder UZIN MK 95 este ideal pentru instalarea tipurilor de pardoseli din lemn de fo..

UZIN PE 390

Grund polimeric cu uscare rapidă pentru instalarea pardoselilor din lemn cu adezivi pentru pardo seli din rășină reactivăGata de utilizare și ușor de aplicatProprietăți bune de penetrareTimpi scur..

UZIN PE 412

Grund din poliuretan monocomponent gata de utilizare, fără componente plastifiante, cu o gamă largă de utilizare pentru lucrări de pardoseală și acoperire cu pardosealăÎntărește substraturil e sl..

UZIN PE 414 BiTurbo

Grund din rășină de poliuretan monocomponent gata de utilizare și uscare rapidă, fără componente plastifiante, c u o gamă largă de utilizareGrund ideal inainte de instalarea pardoselilor din lemn c..

UZIN PE 425

Grund epoxidic universal pentru armarea sapelor slabe sau înainte de instalarea directă a pardoselilor di n lemnArmarea șapelor dărăpănate oferă o siguranță ridicatăPoate evita îndepărtarea șapelo..

UZIN RK 33

Adeziv vascos pe bază de dispersie  pentru lipirea pardoselilor din lemn cu imbinare nut-feder care poate fi folosit si ca adeziv universal pentru lipirea imbinarilor din lemn  uscare foart..

UZIN RK 37

Adeziv dur, rezistent la forfecare și cu fixare rapidă pentru lucrări de reparațiipenetrare excelentăcapacități bune de umplere FISA TEHNICA Proprietăți Proprietăți excelente de penetrare și ume..

UZIN MK 80

Adeziv in dispersie pentru aplicari rapide si durabile, pentru tipuri de lemn rezistente la umezeala FISA TEHNICA Aplicațiirezistent la forfecare, utilizat  (8mm lemn masiv)pentru par..
Afisare 1 la 14 din 14 (1 Pagina)