PRODUSE PENTRU PARDOSELI DIN LEMN

Grila:

UZIN MK 160

Adeziv reactiv cu proprietăți bune de procesare și formare rapidă a lipirii pentru instalarea rapidă și sigură a pardoselilor din lemn cu mai multe straturi, fără limitarea dimensiuniiBună răspândireS..

UZIN MK 200

Adeziv elastic dur pentru pardoseli din lemn cu imbinare nut-federRezistența ridicată la umplere și timpul lung de lucru asigură instalarea sigură a pardoselilor din lemnPardoseala din lemn poate fi ș..

UZIN MK 250

Adeziv pentru pardoseli din lemn dur, rezistent la forfecare, cu timp de lucru lung pentru toate tipurile comune de pardoseală din lemnRezistența adezivului comun pentru pardoseli din lemn cu 2 compon..

UZIN MK 92 S

Adeziv universal dur, rezistent la forfecare și cu reglare rapidă pentru toate tipurile de pardoseală din lemn Pentru toate tipurile de pardoseli și laminate din lemn, aplicații universaleAdeziv ..

UZIN MK 95

Adeziv pentru pardoseli din lemn elastic, ușor spumant, pentru pardoseli din lemn de format mare, cu limbă și canelurăUZIN MK 95 este ideal pentru instalarea tipurilor de pardoseli din lemn de format ..

UZIN PE 390

Grund polimeric cu uscare rapidă pentru instalarea pardoselilor din lemn cu adezivi pentru pardoseli din rășină reactivăGata de utilizare și ușor de aplicatProprietăți bune de penetrareTimpi scurți de..

UZIN PE 412

Grund din poliuretan monocomponent gata de utilizare, fără componente plastifiante, cu o gamă largă de utilizareÎntărește substraturile slabe și poroaseAmorsare sigură pe aproape toate tipurile de sub..

UZIN PE 414 BiTurbo

Amorsa de poliuretan monocomponent gata de utilizare și uscare rapidă, fără componente plastifiante, cu o gamă largă de utilizareGrund ideal inainte de instalarea pardoselilor din lemn cu adezivi de r..
Afisare 1 la 8 din 8 (1 Pagina)