Produse complementare pentru finisarea pardoselilor

Grila:

Cleaner H

Șervețele umede profesionale. pentru curățarea mâinilor...

Cleaner L

Solutie pentru curatarea urmelor de adezivi reactivi monocomponenti poliuretanici, bicomponenti epoxipoliuretanici sau bicomponenti poliuretanici, dupa montarea parchetul gata lacuit.Este eficace pent..

Keranet

Soluție de curățare pe bază de acid pentru plăci ceramice. Recomandat în special pentru eliminarea eflorescenței de var și pentru ultima etapă de curățare a teracotei Toscane. În pulbere (concentrat) ..

Kerapoxy Cleaner

Soluție specială de curățare pentru mortar epoxidic, potrivită pentru operațiunile de curățare după terminarea lucrărilor de așezare și pentru îndepărtarea urmelor și petelor de mortar epoxidic (cum a..

Mapecoat Wet & Dry R11

Finisaj poliuretanic alifatic cu două componente, antiderapant, în dispersie de apă, pentru acoperiri de pardoseală rezistente...

Mapei Spray Mop

Mop compact și ușor cu un design inovator, dezvoltat special pentru curățarea rapidă și eficientă a tuturor zonelor Poate fi utilizat pentru operațiuni zilnice de curățare pe pardoseli din lemn folosi..

Mapelay

Foaie izolatoare și impermeabila din PVC armată cu fibre de sticlă, pentru așezarea pardoselilor interioare rezistente și din țesături pe substraturi care prezintă crăpături, care sunt deosebit de mur..

Primer G Conductive

Grund de rășină sintetică conductivă fara solvent in dispersie de apa..

Pulicol 2000

Gel solvent pentru îndepărtarea adezivului și vopselei...

Ultrabond P-R9

Adeziv poliuretanic monocomponent, cu întărire la umezeală, utilizat prin injecție, pentru fixarea și repararea elementelor de parchet care nu sunt perfect lipite de substrat...

Ultracoat Cleaner

Detergent igienizant pentru pardoseli din lemn. Folosit corespunzator indeparteaza si ce mai mare murdărie. Când este diluat cu apă, este detergentul ideal pentru curățarea generala in orice locuita. ..

Ultracoat Polish A-S

Protecție naturală antiderapantă pentru pardoseli din lemn.Ceară naturală gata de utilizare din extract de Carnauba și apă dezvoltată special pentru întreținerea pardoselilor din lemn folosind produse..

Ultracoat Polish H-T

Polish de protectie rezitent la pete pentru pardoseli din lemn .Produs gata de utilizare pentru toate tipurile de pardoseală din lemn lăcuit.Oferăprotecție eficientă împotriva pătrunderii petelor și r..

Ultracoat Remover Plus

Detergent pentru îndepărtarea cerii vechi și a murdăriei mai dificile ; scoate la iveală vena naturală a lemnului. Descompune ceara maiveche pentru a facilita îndepărtarea acesteia..
Afisare 1 la 14 din 14 (1 Pagina)