Masini

Grila:

ELAN

Masina de slefuit margini si trepte Elan      Mașina de șlefuit Lagler ELAN este ușoară, flexibilă și populară atât pentru profesioniști, cât și pentru companiile de închiriere.  ..

ELF

Masina de raschetat si  slefuit cu tambur ELF este un  modelul standard robust și consacrat din gama LÄGLER ® . Adaptat continuu la ultimul standard tehnic de slefuire si rachetare parc..

FLIP

FLIP ® reprezintă ergonomie, reglare ușoară și operare - ideală pentru șlefuirea eficientă a marginilor și colțurilor.A fost prima mașină de șlefuit din margine din lume care a primit marca de testare..

HUMMEL®

    Masina de raschetat si slefuit parchet, podele,dusumele, pardoseli cu cel mai bun randament din piata ,functioneaza cu 3 tipuri de tambur , un tambur pentru slefuit parchet si pardoseli ..

PROFIT

  Masina de raschetat si slefuit parchet, podele,dusumele, pardoseli cu randament foarte bun de lucru si un raport pret/calitate excelent , PROFIT este masina ideala pentru centrele de inchiriere..

SINGLE

           Single este masina de slefuit parchet si pardoseli cea mai versatila si eficienta pe pardoseli din lemn, derivate din lemn , ciment,Indiferent dacă este vorba ..

SUPERHUMMEL

SUPERHUMMEL reprezintă o calitate ridicată a slefuirii cu cel mai mare randament pe metru pătrat!Manipularea sa este foarte ușoară, este ușor de utilizat și de întreținut.Schimbarea centurii de șlefui..

TRIO

Când vine vorba de realizarea unor suprafețe din lemn de calitate superioara, TRIO este alegerea potrivita!De exemplu, ungerea și colorarea podelelor din lemn, pentru care este necesară o calitate rid..

UNICO

UNICO este succesorul îmbunătățit din punct de vedere tehnic și ergonomic al clasicului RANDMEISTER.Chiar și zonele cu condiții de iluminare slabe,marginile sau elementele din lemn  pot fi preluc..
Afisare 1 la 9 din 9 (1 Pagina)