Adezivi pentru pardoseli flexibile si textile

Grila:

Adesilex G19

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent pentru pardoseli rezistente și textile pe suporturi interne și externe absorbante și non-absorbante. Dezvoltat special pentru instalarea pistelor de atletism din ..

Adesilex G19 Conductiv

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, pentru lipirea pardoselilor conductive rezistente atât pe suporturi absorbante, cât și pe cele neabsorbante...

Adesilex G19 Fast

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent rapid pentru pardoseli textile si flexibile pe interior și substraturi externe absorbante și neabsorbante. Dezvoltat special pentru instalarea pistelor de atletis..

Adesilex G19 FR rapid

Adeziv epoxi-poliuretanic cu fixare rapidă, bicomponent, fără solvenți, pentru pardoseli rezistente și textile din industria echipamentelor de transport. Se conformează cerințele EN 45545-2: 2013 („Ce..

Adesilex G20

Adeziv epoxi-poliuretanic cu două componente, cu vâscozitate redusă, pentru pardoseli flexibile și textile, pe suporturi absorbante și non-absorbante interne și externe. Este deosebit de potrivit pent..

Adesilex G20 Fast

Adeziv epoxi-poliuretanic cu două componente,rapid, cu vâscozitate redusă, pentru pardoseli flexibile și textile, pe suporturi absorbante și non-absorbante interne și externe. Este deosebit de potrivi..

Adesilex LP

Adeziv de contact policloroprenic în solvent pentru așezarea profilelor, învelitori și pardoseli și învelitoare rezistente, unde este necesară fixarea imediată..

Adesilex MT32

Adeziv în dispersie de apă pentru așezarea tuturor tipurilor de acoperiri de perete, tapet, țesături din fibră de sticlă și țesături nețesute..

Adesilex V4

Adeziv multifuncțional pentru lipirea pardoselilor din vinil și textile..

Adesilex VS45

Adeziv inițial ridicat și rapid pentru așezarea învelișurilor rezistente la pereți...

Adesilex VZ

Adeziv de contact, policloroprenic, in solvent, cu aplicare pe suport si pe finisaj, cu priza imediata, pentru plinte si profile din PVC, covoare din PVC, pluta cu suport din PVC, montate pe pardoseli..

Aquacol T

Adeziv rezistent, cu timp deschis pentru pardoseli textile și linoleum...

Flexcolor 4 LVT

Chit gata de utilizare pentru plăci de LVT..

Glicovil Special

Adeziv special sub formă de pulbere pentru învelișuri grele de vinil cu suport de hârtie sau țesături nețesute...

Granirapid

Adeziv pe baza de ciment bicomponent, performant, deformabil, cu reglare rapidă și uscare pentru plăci de cauciuc lipite de ciment..
Afisare 1 la 15 din 68 (5 Pagina)