Adezivi pentru pardoseli flexibile si textile

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

Adesilex G19

Adeziv epoxipoliuretanic bicomponent, de interior sau exterior pentru covoare groase din cauciuc de tip sport (pardoseli sportive), gazon sintetic, covoare PVC, pentru trafic intens, montate pe pardos..

Adesilex G19 Conductiv

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, pentru lipirea pardoselilor conductive rezistente atât pe suporturi absorbante, cât și pe cele neabsorbante. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Consistenta : comp...

Adesilex G20

Adeziv epoxipoliuretanic bicomponent cu vascozitate redusa, de interior sau exterior, pentru imbracaminti din cauciuc, PVC, linoleum, montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta.&nb..

Adesilex MT32

Adeziv in dispersie apoasa pentru finisaje murale de orice tip: tapet vinilic sau sau textil su suport de hartie, impaslitura, tapet din fibra de sticla, mocheta cu suport de poliester, montate la int..

Adesilex V4

Adeziv acrilic in dispersie apoasa, universal, de interior, pentru orice tip de covoare PVC sau linoleum cu suport de iuta sintetica, montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta. Fisa tehnica ..

Adesilex VZ

Adeziv de contact, policloroprenic, in solvent, cu aplicare pe suport si pe finisaj, cu priza imediata, pentru plinte si profile din PVC, covoare din PVC, pluta cu suport din PVC, montate pe pardoseli..

Mapecoat 4 LVT

 Finisaj poliuretanic alifatic cu două componente, antiderapant, în dispersie apoasa pentru LVT. FISA TEHNICA DATE TEHNICE:Raport de amestecare: comp. A: comp. B = 40: 60.Culoa..

Mapecryl Eco

Adeziv acrilic cu priza rapida in dispersie apoasa, fara solventi, pentru mochete sau covoare vinilice omogene sau heterogene montate la interior pe pardoseli cu suprafata absorbanta. FISA TEHNIC..

Ultrabond Eco 380

Adeziv in dispersie apoasa cu prize initiala puternica, timp deschis extins, pentru pardoseli vinilice. Fisa tehnicaDATE TEHNICE:Consistenta: pasta cremoasa.Culoare: bej deschis.Timp de asteptare: 10..

Ultrabond Eco 4 LVT

Adeziv LVT armat cu fibre. Dezvoltat special pentru instalarea LVT SPC și a LVT rigid, garantează cele mai înalte performanțe în ceea ce privește aderența și stabilitatea dimensională.Fisa tehnicaDATE..

Ultrabond Eco Contact

Adeziv de contact fara solventi pentru pardoseli elastice, textile si imbracaminti de pereti. ULTRABOND ECO CONTACT este un adeziv de contact ce trebuie aplicat atat pe support cat sip e dosul materi..

Ultrabond Eco Fast Track

Adeziv in dispersie apoasa de inalta performanta, cu aderenta rapida, pentru reconditionarea rapida a imbracamintilor de pardoseli elastice si pentru instalarea plintelor, peticelor si profilelor. Fi..

Ultrabond Eco Fix

Adeziv permanent pentru mocheta in dale, dale de PVC sau pardoseli flexibile in dale. Este un adeziv pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, cu un continut foarte mic de substante organice vol..

Ultrabond Eco MS 4 LVT

Adeziv monocomponent pe baza de polimeri silanici pentru LVT. In particular recomandat pentru montarea PVC si LVT in medii umede. FISA TEHNICA DATE TEHNICE:Consistenta: pasta cremoasa.Culoar..

Ultrabond Eco MS 4 LVT Wall

Adeziv monocomponent, pe bază de polimer sililat, pentru instalarea LVT, SPC și LVT rigid pe pereți.Potrivit și pentru instalarea  pe strutul suport a pardoselilor LVT,SPC si LVT rigid.Este deose..
Afisare 1 la 15 din 26 (2 Pagina)