Adeziv pentru pardoseli flexibile

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

UZIN AS 31 Basic

Concentrat de dispersie pentru plastifierea șapelor de ciment. FISA TEHNICACaracteristicile produsului:Bazat pe apaEfect plastifiant ridicatLucrabilitate mai ușoarăReducerea consumului de a..

UZIN AS 41 Strong

Aditiv pentru crearea șapelor cimentare de înaltă rezistență FISA TEHNICA Domenii de aplicare:Sape încălzite cu cimentȘape industriale pe bază de cimentSape de ciment (garaje, ateliere)Șap..

UZIN AS 51 Express

Aditiv pentru sapa pentru a reduce necesarul de apa al sapelor de ciment și pentru a scurta timpul timpul de prindere a sapelor de ciment. FISA TEHNICA Aplicații:Sape compuse din cimentSape ..

UZIN AS 52 Liquid

Aditiv lichid pentru sapa folosit pentru a reduce necesarul de apa al șapelor de ciment și pentru a scurta timpul de asteptare pama cand acestea sunt gata pentru montajul final de pardosealareduce ..

UZIN NC 195

>Sapa autonivelanta, pe baza de ciment, pentru grosimi ale stratului de la 3 la 40 mm. FISA TEHNICA Aplicații: producerea de suprafețe plate, grosiere pentru acoperirea podelelor textile ș..

UZIN SC 910

Liant special pentru fabricarea mortarelor usoare stabile dimensional, cu o mare putere compresiva, pentru nivelarea usoara a mortarelor cu grosime intre 0.5 cm si 30 cm, cu uscare rapida, rezistent l..

UZIN SC 912 Ergo

Mortar de nivelare si umplutură cu granulatie fina, usoara, pentru producerea de straturi suport pe baza de ciment cu strat subtire FISA TEHNICA Aplicații: Straturi usoare de nivelare în..

UZIN SC 914 Turbo

Mortar de nivelare rapid și ușor pentru producerea de straturi suport pe bază de ciment extrem de izolatoare. FISA TEHNICA Aplicatii:Strat de nivelare ușor în compozitStrat de nivelare a lu..

UZIN SC 946

Sapa  cu flux de ciment autonivelant  cu reglare rapida, cu o curbă de gradare a mărimii bobului de până la 4 mm, pentru producerea straturilor suport de instalare pentru reducerea stresului..

UZIN SC 960

Liant special pentru producerea șapelor autonivelante pe baza de ciment cu uscare rapida pentru uz interior și exterior gata pentru acoperire după aprox. 1 zi putere marerezistent la apă și ..

UZIN SC 966

Mortar uscat preamestecat gata foarte rapid pentru acoperire pentru uz interior și exterior.Se amestecă numai cu apă, ușor de utilizatIdeal pentru zone mici, fără materiale rezidualeGata foarte rapid ..

UZIN SC 970 Thermo

Agent de legare special pentru producerea eficientă a șapelor cu contracție redusă, stabile dimensional pentru uz interiorLucrul pe suprafețe mari, fără puncte de rupere prestabilite, reduce semnifica..

UZIN SC 980

Mortar pe baza de ciment special accelerat pentru producerea sapelor cu contracție redusă, stabile dimensional - pentru uz interior și exterior. FISA TEHNICA Aplicațiișape lipiteșape pe st..

UZIN SC 989 Strong

Sapa pe baza de ciment special accelerat pentru producerea de straturi superioare cu contracție redusă, stabile dimensional pentru uz interior și exterior FISA TEHNICA AplicațiiȘapă de aco..

UZIN SC 993

Sapa pe baza de  cimentat autonivelantă pentru zone industriale și comerciale, cu grosimi de la 4 la 10 mm.Caracteristici de debit superioare și, prin urmare, cele mai bune rezultate de instalare..
Afisare 1 la 15 din 17 (2 Pagina)