ADEZIVI,LIANTI SI MORTARE PENTRU SAPA

Grila:

UZIN AS 31 Basic

UZIN AS 31 BasicConcentrat de dispersie pentru plastifierea șapelor de ciment.Caracteristicile produsului:Bazat pe apaEfect plastifiant ridicatLucrabilitate mai ușoarăReducerea consumului de apăRezist..

UZIN AS 41 Strong

Dispersie de polimeri pentru producerea șapelor de ciment de înaltă rezistență.Domenii de aplicare:Sape încălzite cu cimentȘape industriale pe bază de cimentSape de ciment (garaje, ateliere)Șape pluti..

UZIN AS 51 Express

Aditiv pentru șapă pentru a reduce necesarul de apă al șapelor de ciment și pentru a scurta timpul timpul de prindere a șapelor de ciment până când acestea sunt gata pentru acoperire.Aplicaț..

UZIN AS 52 Liquid

Aditiv lichid pentru șapă conform ștampilelor conform DIN 18 560-1 pentru a reduce necesarul de apă al șapelor de ciment și pentru a scurta timpul de așteptare până când acestea sunt gata pentru acope..

UZIN NC 195

Șapă subțire autonivelantă, pe bază de ciment, pentru grosimi ale stratului de la 3 la 40 mm.Aplicații:Curs de bază în sistemul UZIN Turbolight, max. Încărcare punctuală 4 kN, vezi fișa tehnicăpr..

UZIN SC 910

Liant special pentru producerea de mortare de nivelare stabile din punct de vedere dimensional, ușoare în spații interioare și umede împreună cu sistemul UZIN Turbolight®.Aplicații:Thermozell de la Th..

UZIN SC 912 Ergo

Mortar cu greutate fină și ușor pentru crearea șapelor subțiri de ciment de la 5 mmMortar de nivelare și umplutură cu granulație fină, ușoară, pentru producerea de substraturi de ciment cu s..

UZIN SC 914 Turbo

Mortar de nivelare rapid și ușor pentru producerea de straturi suport pe bază de ciment extrem de izolatoare.Aplicații:Strat de nivelare ușor în compozitStrat de nivelare a luminii pe stratul de separ..

UZIN SC 946

Șapă  cu flux de ciment autonivelant  cu reglare rapidă, cu o curbă de gradare a mărimii bobului de până la 4 mm, pentru producerea straturilor suport de instalare pentru reducerea stresului..

UZIN SC 960

Liant special pentru producerea șapelor cimentate foarte repede gata pentru acoperire pentru uz interior și exteriorSetare și uscare foarte rapide, economisește timp și permite continuarea rapidă a lu..

UZIN SC 966

Mortar de șapă rapid preamestecat cu gata foarte rapid pentru acoperire pentru uz interior și exterior.Se amestecă numai cu apă, ușor de utilizatIdeal pentru zone mici, fără materiale rezidualeGata fo..

UZIN SC 970 Thermo

Agent de legare special pentru producerea eficientă a șapelor cu contracție redusă, stabile dimensional pentru uz interiorLucrul pe suprafețe mari, fără puncte de rupere prestabilite, reduce semnifica..

UZIN SC 980

Ciment special accelerat pentru producerea șapelor cu contracție redusă, stabile dimensional - pentru uz interior și exterior.Liant special pentru producerea șapelor cu contracție redusă, stabile dime..

UZIN SC 989 Strong

Sapa pe baza de ciment special accelerat pentru producerea de straturi superioare cu contracție redusă, stabile dimensional pentru uz interior și exteriorRezistență foarte ridicată pentru sarcini de î..

UZIN SC 993

Sapa pe baza de  cimentat autonivelantă pentru zone industriale și comerciale, cu grosimi de la 4 la 10 mm.Caracteristici de debit superioare și, prin urmare, cele mai bune rezultate de instalare..
Afisare 1 la 15 din 17 (2 Pagina)