Adezivi si produse pentru finisare pardoseli din lemn

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

Adesilex LC / R

Adeziv rapid, fara solvent, în dispersie apoasa pentru lipirea pardoselilor din lemn.ADESILEX LC / R este potrivit pentru lipirea pe sapele de ciment din MAPECEM, MAPECEM PRONTO, TOPCEM sau TOPCEM PRO..

Lignobond

Adeziv epoxipoliuretanic bicomponent, pentru parchet masiv cu lamele de mari dimensiuni, montat pe sape de ciment, absorbante sau neabsorbante. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorpo..

Silwood

Etansant acrilic în dispersie apoasa pentru pardoseli din lemn.AVANTAJE:Etanșant acrilic netoxic pe bază de apă, certificat GEV EC1Proprietăți excelente de umplereDisponibil în diferite nuanțe pentru ..

Ultrabond Eco P909 2K

Adeziv poliuretanic bicomponent, fara solvent, cu emisii foarte scazute de compusi organici volatili pentru toate tipurile de parchet.Fisa tehnica DATE TEHNICE:Rezistenta la smulgere: 2,5 N/mm2.T..

Ultrabond Eco S948 1K

Adeziv monocomponent, fara solvent, pe baza de polimer silicat, cu un nivel foarte scazut de emisii de compusi organici volatili (COV). Fisa tehnica DATE TEHNICE:Consistență: pastă cremoasă.Culoare:..

Ultrabond Eco S955 1K

Adeziv silanic monocomponent, fara izocianati, pentru lipirea parchetului masiv sau stratificat, de orice dimensiune, pe sape pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli exist..

Ultrabond P-R9

Adeziv expansiv pe baza de rasina poliuretanica monocomponenta, fluida, cu intarire rapida.Se foloseste la lipirea elementelor de parchet care suna a gol dupa montaj.Rasina se injecteaza prin gauri da..

Ultrabond P902 2K

Adeziv bicomponent epoxipoliuretanic, pentru parchet clasic sau stratificat, cu lamele de dimensiuni mari, lipit pe sape pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli existente d..

Ultrabond P913 2K

Adeziv constituit din doua componente: un polimer epoxi-poliuretanic (componentul A) si un intaritor sub forma de pasta (componentul B). Consistenta acestora este una speciala, avand ca efect o ames..

Ultrabond P990 1K

Adeziv poliuretanic monocomponent cu intarire la umiditate, pentru parchet masiv sau stratificat, de orice tip si dimensiune, lipit pe sape clasice pe baza de ciment sau anhidride (ipsos/sulfat de cal..

Ultrabond S997 1K

Adeziv silanic monocomponent, fara alunecare pe verticala, cu intarire la umiditate. Se aplica sub forma de cordoane la lipirea elementelor pentru trepte, contratrepte, plinte sau la montarea de parch..

Ultracoat Binder

Chit de rost acrilic (liant), pe baza de apa, fara NMP, sub forma de gel pentru amestec cu rumegus fin de lemn rezultat de la slefuire, din orice tip de lemn, inclusiv cu rumegus fin din lemn de MERBA..

Ultracoat Easy

Lac acrilic-poliuretanic monocomponent pe baza de apa pentru pardoseli din lemn cu buna rezistența la uzura si abraziune. Potrivit pentru pardoselile supuse unei utilizări pietonale normale. Fisa teh..

Ultracoat Easy Plus

Lac monocomponent, 100% poliuretanic pe bază de apa, cu nivel scazut de emisii de compuși organici volatili (COV), foarte rezistent la uzura și abraziune, pentru pardoseli din lemn. Potrivit pentru pa..

Ultracoat Hard Oil Fast

Ulei de colorat lemnul pentru finisarea suprafetei podelelor din lemn; disponibil în culori neutre și diverse. Fisa tehnica DATE TEHNICE :Consistență: lichidDensitate (kg / l): 1,015Solubilitate..
Afisare 1 la 15 din 30 (2 Pagina)