APARATE DE MASURA

Grila:

Dispozitiv de incercare

Dispozitiv de incercareDispozitiv de incercare rezistentei la  beton,sapa....etc.Avantajele / proprietățile produsuluiRezistența podelei inferioare poate fi evaluată pe baza modelului zgârieturil..

Dispozitiv de măsurare a distanței cu laser PT 400

Dispozitiv de măsurare a distanței cu laser PT 400Potrivit pentru măsurarea distanțelor, suprafețelor, precum și a volumului și a calculelor pitagoreiceAvantajele / proprietățile produsuluiMăsurători ..

Dispozitiv de masurare hm-box

Hmbox este un dispozitiv de masurare digital care foloseste metoda de masurare higrometrica pentru a determina cu precizie umiditatea diferitelor materiale de constructie, cum ar fi sapaAvantajele / p..

Dispozitiv pentru măsurarea culorilor

Colorimetru Paint CheckerDispozitiv pentru măsurarea culorilor într-o scară de culoare definită anteriorAvantajele / proprietățile produsuluiRezultatul măsurătorii: două culori care corespund cel mai ..

Pană de măsurare

Pană de măsurare pentru masurarea celui mai mic punct între 2 puncte de sprijin ale marginii drepteAvantajele / proprietatile produsuluiPanoul de masurare poate fi citit de mai sus..

Set CCM ECO

Set CCM ECO..

Set complet Business Pro pentru măsurarea umidității

Dispozitiv CCM Alu Business ProSet complet cu toate dispozitivele necesare pentru măsurarea umiditățiiAvantajele / proprietățile produsuluiSet complet într-o carcasă albastră din aluminiuInclusiv impr..

Set complet CCM Classic pentru măsurarea umidității

Set complet CCM Classic pentru măsurarea umiditățiiSet complet cu toate dispozitivele necesare pentru măsurarea umidității într-o carcasă practică din aluminiuAvantajele / proprietățile produsuluiÎntr..

Termohigrometru LVT 15 IR

Termohigrometru LVT 15 IR este un aparat pentru masurarea temperaturii aerului si a umiditatii relativeAvantajele / proprietatile produsuluiCalculul punctului de rouaMasurarea temperaturii la suprafat..

Termohigrometru LVT 15 Professional

Termohigrometru LVT 15 Professional este un dispozitiv folosit la masurarea temperaturii aerului si a umiditatii relative cu sonda de suprafataAvantajele / proprietatile produsuluialculul punctului de..

Trusa CCM-Set ECO

Trusa CCM-Set ECO pentru măsurarea umiditățiiContine: Fäustel 1000 gDalta plata pentru prelevare de probeEșantion de lingură scurtăPerie de curatatScală digitală de probă de până la 200 gSet de b..

Trusa pentru testarea rezistentei la forfecarePresso mess

Presso messPentru masurarea rezistentei la forfecare a substraturilor, cum ar fi sape, materiale de umplutura sau materiale pe baza de lemn (dispozitiv de masurare special pentru experti si experti în..

Umidometru Hidrometru GM-200

Umidometru Hidrometru GM-200 este un dispozitiv pentru masurarea umiditatii în beton, ipsos, cimentAvantajele / proprietatile produsuluiEste posibila masurarea umiditatii lemnuluiValoare limita de ala..

Umidometru V1-D4 Basic

Umidometru V1-D4 Basic dispozitiv pentru  masurarea umiditatii substraturilorAvantajele / proprietatile produsuluiProces nedistructiv de masurare a umiditatii, mentinând în acelasi timp o precizi..

Umidometru V1-D4 Professional

Umidometru V1-D4 Professional este varianta profesionala a  dispozitivului Umidometru V1-D4 Basic folosit  pentru  masurarea umiditatii substraturilorAvantajele / proprie..
Afisare 1 la 15 din 15 (1 Pagina)