APARATE DE MASURA

Grila:

Dispozitiv de incercare

Dispozitiv de incercare si verificare a  rezistentei sapelor  de ciment si ipsos ( sulfat de claciu) precum si a betoanelor Avantajele / proprietățile produsuluiRezistența sapelor infer..

Dispozitiv de masurare hm-box

Hmbox este un dispozitiv de masurare digital care foloseste metoda de masurare higrometrica pentru a determina cu precizie umiditatea diferitelor materiale de constructie, cum ar fi sapele si b..

Dispozitiv pentru măsurarea culorilor

Dispozitiv pentru măsurarea culorilor într-o scară de culoare definită anterior Fisa tehnica Avantajele / proprietățile produsuluiRezultatul măsurătorii: două culori care corespund cel mai strân..

Pana de masurare

Pană de măsurare pentru masurarea celui mai mic punct între 2 puncte de sprijin ale marginii drepte.Aceste instrument este folosit cu succes in industria pardoselilor pentru masurarea eventualelor dif..

Ruleta electronica PT 400

Dispozitiv de măsurare a distanței cu laser PT 400 Ruleta electronica  PT 400 este potrivita pentru măsurarea distanțelor, suprafețelor, precum și a volumului și a calculelor pitagorice Fisa..

Set complet CCM Classic pentru măsurarea umidității

Set complet cu toate dispozitivele necesare pentru măsurarea umidității într-o carcasă practică din aluminiuAvantajele / proprietățile produsuluiÎntr-o carcasă practică din aluminiuFără o imprimantă d..

Termohigrometru LVT 15 IR

Termohigrometru LVT 15 IR este un aparat pentru masurarea temperaturii aerului si a umiditatii relative. Fisa tehnica Avantajele / proprietatile produsuluiCalculul punctului de rouaMasurarea ..

Termohigrometru LVT 15 Professional

Termohigrometru LVT 15 Professional este un dispozitiv folosit la masurarea temperaturii aerului si a umiditatii relative cu sonda de suprafata Fisa tehnica Avantajele / proprietatile produs..

Trusa de testarea pardoselii

Trusa complet  echipata pentru testarea pardoselii și pentru toate testele de umiditate în pregătire pentru măsurarea CCMAvantajele/proprietățile produsuluiTermohigrometru LVT 15 IR- pentru măsur..

Trusa pentru testarea rezistentei la forfecare Presso mess

Trusa pentru masurarea rezistentei la forfecare a substraturilor, cum ar fi sape, materiale de umplutura sau materiale pe baza de lemn (dispozitiv de masurare special pentru experti si experti în indu..

Umidometru Hidrometru GM-200

Umidometru Hidrometru GM-200  este un instrument portabil profesional care oferă o determinare rapidă și nedistructivă a conținutului de umiditate din beton, gips și ciment. Fisa tehnica Avanta..

Umidometru V1-D4 Basic

V1-D4 Basic este un contor de umiditate portabil folosit pentru a măsura conținutul exact de umiditate al betonului și al altor materiale. Fisa tehnica Avantajele / proprietatile produsuluiProce..

Umidometru V1-D4 Professional

Umidometru V1-D4 Professional este varianta profesionala a  dispozitivului  Umidometru V1-D4 Basic folosit  pentru  masurarea umiditatii substraturilor Fisa tehnica ..
Afisare 1 la 13 din 13 (1 Pagina)