GRUNDURI, LACURI, ULEIURI SI CEARA

Grila:

Allbase

Primer monocomponent aplicat cu role, pe bază de alcool, adecvat pentru utilizarea cu toate lacurile de podea din lemn. Pallmann Allbase oferă o barieră împotriva lemnului care conține uleiuri, rășini..

ALLKITT

Chit de umplere a îmbinărilor pe bază de alcool cu ​​o bună flexibilitate pe bază de alcool cu ​​uscare rapidă, care trebuie amestecat cu praf de șlefuit fin.Aplicațiipardoseli din lemn șlefuitblocuri..

ECO OIL 1K

 Ulei monocomponent fără solvenți, în trei versiuni PUR, ALB și NEUTRU. Datorită uscării foarte rapide, acoperirea completă a suprafeței este posibilă într-o singură zi.AplicațiiPentru pardoseli ..

HARDWAXOIL

Ulei de ceară dură cu 1 component pe bază de solvenți pentru pardoselile din lemn cu trafic intens.AplicațiiPentru pardoseli din lemn cu trafic intens. Potrivit pentru:pardoseli din lemn șlefuitBlocur..

MAGIC OIL 1K EASY

Ulei de pardoseală din lemn cu 1 component, fără solvenți, cu uleiuri și ceruri naturale, care asigură o suprafață „cu pori deschisi”, permițând lemnului să „respire”, adică să absoarbă sau să elibere..

MAGIC OIL 2K ERGO

Ulei de pardoseală din lemn cu 2 componente, fără solvenți, cu uleiuri naturale și ceruri. Adăugarea unui întăritor de reticulare ajută la asigurarea procesului de uscare. Un instrument de lucru ergon..

MAGIC OIL 2K ORIGINAL

Ulei de pardoseală din lemn cu 2 componente, fără solvenți, cu uleiuri și ceruri naturale, uscare oxidativă și reticulare prin adăugarea componentei de întărireAplicațiiPotrivit pentru:pardoseli din l..

MAGIC OIL 2K SPA

Ulei de pardoseală din lemn cu 2 componente fără solvenți, cu uleiuri și ceruri naturale, uscare oxidativă și reticulare prin adăugarea componentei de întărire MAGIC OIL 2K SPA a fost special dezvolta..

PALL-X 320

Grund monocomponent pe bază de apă pentru aplicarea cu role sau mistrieAplicațiiPotrivit pentru:pardoseli din lemn șlefuitutilizarea pe pardoseli din lemn instalate peste sisteme de încălzire prin par..

PALL-X 325

Grund monocomponent pe bază de apă sau gresie aplicată, pentru suprafețe de pardoseală din lemn foarte absorbante pentru a preveni lipirea lateralăAplicațiiPotrivit pentru:pardoseli din lemn șlefuitut..

PALL-X 333

Grund pentru pardoseli din lemn cu 2 componente fără solvenți pentru toate tipurile de lemn europene standard sub lacurile pentru pardoseli din lemn cu 2 componente PALL-X 98 GOLD, PALL-X ZERO, PALL-X..

PALL-X 333 C COLOR CONCENTRATE

Concentrat colorat de uleiuri și pigmenți lichizi pentru adăugarea ca a treia componentă în PALL-X 333. Combinația de PALL-X 333 și PALL-X 333 C COLOR CONCENTRATE este potrivită pentru amorsarea și co..

PALL-X 333 COLOR TESTER

Eșantioane de culoare lichidă pentru toate culorile PALLMANN COLOR COLLECTION. Cu testerul practic, culoarea poate fi aplicată fără prea mult efort pe un model din lemn sau pe o suprafață de testare. ..

PALL-X 350

Promotor de aderență 2K-PU pe bază de apă pentru revopsirea podelelor din lemn sigilate sau unse, chiar și fără șlefuire intermediarăDomenii de aplicarePotrivit pentru:parchet uns și sigilat și pardos..

PALL-X 94

Etanșant de parchet pe bază de apă 1K pentru pardoseli normaleDomenii de aplicarePentru parchetele utilizate în mod normal în spațiile de locuit.Potrivit pentru:parchet șlefuit și podele din lemnParch..
Afisare 1 la 15 din 31 (3 Pagina)