Grunduri, lacuri, uleiuri si ceara

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

Allbase

Primer monocomponent aplicat cu role, pe bază de alcool, adecvat pentru utilizarea cu toate lacurile de podea din lemn. Pallmann Allbase oferă o barieră împotriva lemnului care conține uleiuri, rășini..

ALLKITT

Chit de umplere a îmbinărilor pe bază de alcool cu ​​o bună flexibilitate avand o  uscare rapida, care trebuie amestecat cu praf de slefuit fin. Fisa tehnicaAplicațiipardoseli din lemn șlefuit..

ECO OIL 1K

 Ulei monocomponent fara solvenți, în trei versiuni PUR, ALB și NEUTRU. Datorită uscării foarte rapide, acoperirea completă a suprafeței este posibilă într-o singură zi. Fisa tehnica Apli..

HARDWAXOIL

Ulei de ceară dură monocomponent pe bază de solvenți pentru pardoselile din lemn cu trafic intens. Fisa tehnica AplicațiiPentru pardoseli din lemn cu trafic intens. Potrivit pentru:pardoseli di..

MAGIC OIL 1K EASY

Ulei pentru pardoseală din lemn monocomponent, fără solvenți, cu uleiuri și ceruri naturale, care asigură o suprafață „cu pori deschisi”, permițând lemnului să „respire”, adică să absoarbă sau ..

MAGIC OIL 2K ERGO

Ulei pentru pardoseală din lemn bicomponent, fără solvenți, cu uleiuri naturale și ceruri. Adăugarea unui întăritor de reticulare ajută la asigurarea procesului de uscare. Un instrument de lucru e..

MAGIC OIL 2K ORIGINAL

Ulei bicomponent pentru pardoseli  din lemn, fără solvenți, cu uleiuri și ceară naturale avand  uscare oxidativă prin adăugarea componentei de întărire Fisa tehnica Aplicațiipardoseli di..

MAGIC OIL 2K SPA

Ulei  bicomponent  de pardoseală din lemn  fără solvenți, cu uleiuri și ceruri naturale, uscare oxidativă prin adăugarea componentei de intarire. MAGIC OIL 2K SPA a fost special dezvolt..

PALL-X 320

Grund monocomponent pe bază de apă pentru aplicarea cu role sau mistrie pe pardoseli din lemn. Fisa tehnica Aplicațiipardoseli din lemn șlefuitutilizarea pe pardoseli din lemn instalate peste sist..

PALL-X 325

Grund monocomponent pe bază de apă sau gresie aplicată, pentru suprafețe de pardoseală din lemn foarte absorbante pentru a preveni lipirea laterală Fisa tehnicaAplicațiiPotrivit pentru:pardoseli di..

PALL-X 333

Grund pentru pardoseli din lemn cu 2 componente fără solvenți pentru toate tipurile de lemn europene standard sub lacurile pentru pardoseli din lemn cu 2 componente PALL-X 98 GOLD, PALL-X ZERO, PALL-X..

PALL-X 333 C COLOR CONCENTRATE

Concentrat colorat de uleiuri și pigmenți lichizi pentru adăugarea ca a treia componentă în PALL-X 333. Combinația de PALL-X 333 și PALL-X 333 C COLOR CONCENTRATE este potrivită pentru amorsarea ș..

PALL-X 333 COLOR TESTER

Eșantioane de culoare lichidă pentru toate culorile PALLMANN COLOR COLLECTION. Cu testerul practic, culoarea poate fi aplicată fără prea mult efort pe un model din lemn sau pe o suprafață de testa..

PALL-X 350

Promotor de aderență bicomponenet  pe bază de apă pentru revopsirea podelelor din lemn sigilate uleiate , chiar și fără șlefuire intermediară Fisa tehnica Domenii de aplicareparchet ulieat ș..

PALL-X 94

Etanșant de parchet pe bază de apă 1K pentru pardoseli normale Fisa tehnica Domenii de aplicareparchet șlefuit și podele din lemnParchet pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat  Ava..
Afisare 1 la 15 din 31 (3 Pagina)