PRIMERS

Grila:

UZIN PE 260

Grund cu dispersie foarte concentrat, multi-utilizare, cu aderență excelentă pe suporturi dense și absorbante Poate fi utilizat diluat sau nediluat în funcție de substrat.Poate fi folosit pe aproape t..

UZIN PE 280

Grund de dispersie cu uscare rapidă gata de utilizare. Tehnologia sa specială din fibră de carbon produce o suprafață aspră și bine fixată, care este pregătită pentru lucrări foarte rapide. Poate fi a..

UZIN PE 400

Barieră de umiditate pe bază de dispersie pentru șape de ciment rezistente la umiditate, până la o valoare maximă a umidității reziduale de 3 CM-%Fără stropire cu nisip de cuarț înainte de lucrările d..

UZIN PE 412

Grund din poliuretan monocomponent gata de utilizare, fără componente plastifiante, cu o gamă largă de utilizare pentru lucrări de pardoseală și acoperire cu pardosealăÎntărește substraturile slabe și..

UZIN PE 414 BiTurbo

Grund din rășină de poliuretan monocomponent gata de utilizare și uscare rapidă, fără componente plastifiante, cu o gamă largă de utilizareGrund ideal inainte de instalarea pardoselilor din lemn cu ad..

UZIN PE 425

Grund epoxidic universal pentru armarea șapelor slabe sau înainte de instalarea directă a pardoselilor din lemnArmarea șapelor dărăpănate oferă o siguranță ridicatăPoate evita îndepărtarea șapelor put..

UZIN PE 460

Grund cu rășină epoxidică cu miros redus utilizat ca barieră de umiditate până la 5 CM% pe șapele de ciment sau beton. De asemenea, pentru întărirea substraturilor poroase sau slabe sau pentru crearea..

UZIN PE 480

Grund cu rășină epoxidică pentru a fi o barieră împotriva umidității pe substraturi foarte umedeRășină epoxidică pură de foarte înaltă calitate, dezvoltată în special pentru substraturi care trebuie a..

UZIN PE 650

Grund flexibil de umplere monocomponent, cu uscare extrem de rapidă, cu proprietăți elastice dure pentru suporturi care necesită renovare sau pe plăci de lemnUscare extrem de rapidăFormabilitate ridic..
Afisare 1 la 9 din 9 (1 Pagina)