PRIMERS

Grila:

UZIN PE 280

Grund de dispersie cu uscare rapidă gata de utilizare. Tehnologia sa specială din fibră de carbon produce o suprafață aspră și bine fixată, care este pregătită pentru lucrări foarte rapide. Poate fi a..

UZIN PE 360

Grund uscat rapid, gata de utilizare pentru utilizare pe substraturi poroase îna inte de aplicarea compușilor de patch-uri UZIN pe bază de ciment sau gips, autonivelante și mortare subțiri .Rand..

UZIN PE 390

Grund polimeric cu uscare rapidă pentru instalarea pardoselilor din lemn cu adezivi pentru pardo seli din rășină reactivăGata de utilizare și ușor de aplicatProprietăți bune de penetrareTimpi scur..

UZIN PE 400

Grund inovator cu rol de bariera de umiditate pe bază de dispersie pentru șape de ciment rezistente la umiditate, până la o valoare maximă a umidității reziduale de 3 CM %Fără stropire cu nisip de cua..

UZIN PE 412

Grund din poliuretan monocomponent gata de utilizare, fără componente plastifiante, cu o gamă largă de utilizare pentru lucrări de pardoseală și acoperire cu pardosealăÎntărește substraturil e sl..

UZIN PE 414 BiTurbo

Grund din rășină de poliuretan monocomponent gata de utilizare și uscare rapidă, fără componente plastifiante, c u o gamă largă de utilizareGrund ideal inainte de instalarea pardoselilor din lemn c..

UZIN PE 420

Sistem de amorsare bicomponent pe baza de apa, utilizat inaintea montarii pardoselilor cu adezivi silanici sau poliuretanici, precum si cu UZIN MK 85 Turbo. Amorsa imbina praful de suprafata si creste..

UZIN PE 425

Grund epoxidic universal pentru armarea sapelor slabe sau înainte de instalarea directă a pardoselilor di n lemnArmarea șapelor dărăpănate oferă o siguranță ridicatăPoate evita îndepărtarea șapelo..

UZIN PE 460

Grund cu rășină epoxidică cu miros redus utilizat ca barieră de umiditate până la 5 CM% pe șapele de cimen t sau beton. De asemenea, pentru întărirea substraturilor poroase sau slabe sau pentru cre..

UZIN PE 480

Grund cu rășină epoxidică pentru a fi o barieră împotriva umidității pe substraturi foarte umedeRășină epoxidică pură de foarte înaltă calitate, dezvoltată în special pentru substraturi care trebuie..

UZIN PE 630

Grund bicomponent de umplere pentru uscare foarte rapidă pentru pardoseli, placaje și substraturi care necesită renovare. Se usucă foarte repedeProprietăți semi-flexibileAderenta excelenta la substr..

UZIN PE 650

Grund flexibil de umplere monocomponent, cu uscare extrem de rapidă, cu proprietăți elastice dure pentru suporturi care necesită renovare sau pe suporturi din  lemnUscare extrem de rapidăFormabil..

UZIN PE 260

Primer pe baza de dispersie care poate fi folosit pe suprafete absorbante, fiind utilizat in speacial inainte de aplicare a sapelor autonivelante  FISA TEHNICA AplicațiiSuprafețele ..
Afisare 1 la 13 din 13 (1 Pagina)