Sigilanti elastici si adezivi

Grila:

Mapeflex AC-FR 2

Etansant acrilic vopsit rezistent la foc pentru miscari de pana la 12,5%. Rezistent la foc până la 240 de minute.Certificat EN 1366-4, EN 13501-1, EN 13501-2. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Mișcarea ..

Mapeflex AC4

Etansant acrilic in dispersie apoasa, monocomponent, pentru etansarea elementelor din beton, lemn, gips carton, zidarie. Se poate vopsi dupa intarire.  Fisa tehnica DATE TEHNICE:Miscarea rostul..

Mapeflex MS 45

Adeziv si etansant hibrid, foarte elastic, pentru sigilarea rosturilor de expansiune a celor de distributie pe suprafete verticale si orizontale. Se recomanda si pentru lipiri elastice intre materiale..

Mapeflex PU 45 FT

Etansant si adeziv poliuretanic monocomponent, tixotropic, cu modul de elasticitate ridicat si intarire rapida, pentru rosturi de dilatare și fracționare, rosturi orizontale sau verticale, inclusiv ac..

Mapeflex PU50 SL

Etansant poliuretanic monocomponent, fluid, autonivelant, cu modul elastic mic, pentru etansarea rosturilor elastice la pardoseli interioare sau exterioare, in parcari, spalatorii auto, zone de tranzi..

Mapesil AC

Etansant siliconic monocomponent acetic pur, fara solventi, rezistent la mucegai (tehnologie BioBlock®) pentru etanaarea rosturilor elastice la placaje ceramice cu gresie, faianta, klinker, cu alungir..

Mapesil LM

Etansant siliconic monocomponent, neutru, inodor, rezistent la mucegai si cu elasticitate ridicata. Pentru etansarea rosturilor intre pietre naturale (marmura, granit etc.), placi ceramice si in gener..

Ultrabond MS Rapid

Adeziv pentru montaj cu priza initiala mare, pe baza de polimeri silanici, fara alunecare pe verticala, de interior sau exterior, cu aderenta sporita pe suprafete absorbante sau neabsorbante (beton, p..
Afisare 1 la 8 din 8 (1 Pagina)