MASINI SLEFUIT & ACCESORII

Grila:

Baza de trasport echipamente Pallmann

Pentru transportul confortabil al mașinilor de șlefuit PALLMANN. Anvelopele mari facilitează manevrareaAplicațiiPentru utilizare cu mașina de șlefuit pardoseli Pallamnn CobraProprietățipermite un tran..

buza de aspirare Turbo scrubber

Buză de cauciuc pentru aspirarea optimă a lichidelor cu  pallmann turbo scrubberDomenii de aplicarePiesă de schimb pentru mașina de curățat pallmann turbo scrubberAvantajele/proprietățile produsu..

Disc de otel intermediar 180mm

Disc de otel cu arc pentru a stabiliza ejectorul si paduriloe  de pe placa de disc a masini Spider Avantajele/proprietățile produsuluiDiametru: 180 mm..

Disc velcro 178mm spider

Disc Velcro de schimb pentru PLACA DE DISC SPIDER THREEDomenii de aplicarePentru utilizare cu spider disc threeAvantajele/proprietățile produsuluiDiametru: 178 mm..

Greutate suplimentara 15kg Spider

Greutate suplimentara pentru montare pe carcasa mașinii Pallmann Spider Domenii de aplicareAccesorii pentru PALLMANN SPIDER. În pachetul de livrare este inclusă o greutate suplimentară.Avantajele..

Inel cu perie Spider

Inel de otel cu inel de perie pentru imbunatatirea extragerii prafului in timpul slefuirii la masinile spider pallmann Domenii de aplicareAccesorii pentru masina de slefuit parchet  spi..

Manseta de aspirare Spider

Manșetă din material textil care respinge praful pentru o performanță de aspirare îmbunătățită atunci când lucrați cu Pallmann Spider Avantajele/proprietățile produsuluiPerformanță de aspirare mu..

Monodisc pentru paduri cu sistem de prindere Clarke

Placă de unitate cu un singur disc pentru paduri AplicațiiPentru utilizare cu mașina de șlefuit pardoseli din lemn PALLMANN SPIDER.\Proprietățidiametru: 400 mm..

Pallman Cobra

Masina de slefuit cu tambur cu un design unic,  special conceputa pentru slefuirea si raschetarea pardoselilor de lemn  Manual de utilizare Cobra AplicațiiPentru șlefuirea profesio..

Pallmann cobra classic

O mașină de șlefuit tradițională, dovedită, combinată cu cea mai recentă tehnologie de șlefuit, aceasta este predecesorul actualizat din punct de vedere tehnic al PALLMANN COBRA. Manual de util..

Pallmann gecko flex

PALLMANN GECKO FLEX revoluționează șlefuirea marginilor cu puterea sa maximă și puterea flexibilă. Încearcă-l o dată și nu vei dori să-l dai înapoi. Manual de utilizare GECKO FLEX AplicațiiPen..

Pallmann Gecko Star 2.0

Masina de slefuit margini, colturi si trepte cu o performanța ridicată, un rezultat de șlefuire de primă clasă și nivelare unică fac din PALLMANN GECKO STAR 2.0 indispensabil pentru șlefuirea confo..

Pallmann python

Masina de slefuit cu banda de inalta performanta cu banda de slefuit continua de 250 mm Manual de utilizare Python AplicatiiPentru șlefuirea profesională a pardoselilor din lemn,podele, parche..

Pallmann spider

PALLMANN® SPIDER este o mașină de șlefuit cu angrenaj planetar, cu antrenare puternică, care asigură o suprafață perfect șlefuită. Multifuncționalul PALLMANN® SPIDER este extrem de ușor de utilizat și..

Pallmann turbo scrubber

Mașină de spălat cu aspirație puternică pentru curățarea intensivă a suprafețelor a pardoselilor din lemn sigilate, uleiate și structurate. Manual de utilizare Turbo Scrubber Domenii de apli..
Afisare 1 la 15 din 24 (2 Pagina)