Produse pentru pardoseli epoxidice

Grila:

Additix PE

Agent de tixotropizare pentru produsele epoxidice si poliuretanice cu consistenta fluida. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Aspect: pudra.Densitate: 960 kg/m³.Consum: 2-5% din greutatea unei rasini.Ambala..

Mapecoat I 24

Vopsea pe baza de rasina epoxidica bicomponenta, pentru protectie antiacida, cu finisaj lucios, pentru realizarea acoperirilor in strat subtire pe suprafete din beton sau pe baza de ciment. Se poate c..

Mapecoat I 600 W

Primer epoxidic bicomponent in dispersie apoasa pentru impermeabilizarea suprafetelor din ciment, amorsarea acestora sau realizarea sigilarilor subtiri colorate in combinatie cu Mapecolor Paste. Fisa..

Mapecoat I 62 W

 Amorsa epoxidica bicomponenta în dispersie de apa cu un finisaj lucios pentru a forma pelicule netede de acoperire cu rasina. Dezvoltat special pentru acoperirea suprafetei peretilor și tavanelo..

Mapecoat I 620 W

Finisaj epoxidic bicomponent, stralucitor în dispersie de apa pentru tratamente antipraf și anti-grasime pe pardoseli din beton, substraturi de ciment și ca strat de finisare pe sistemele epoxidice. ..

Mapecoat Universal

Liant epoxidic transparent, bicomponent, pentru acoperiri decorative interne din gama MAPEFLOOR COMPACT SYSTEM. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Raport de amestecare: comp. A: comp. B = 2: 1.Culoarea a..

Mapecolor CPU

Pulbere  pigmentata pentru colorarea MAPEFLOOR CPU / MF, MAPEFLOOR CPU / HD, MAPEFLOOR CPU / RT și MAPEFLOOR CPU / NZ. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Culoare: gri, bej, galben ocru, roșu și ve..

Mapecolor Paste

Pigment pasta pentru colorarea rasinilor epoxidice si poliuretanice bază neutra (MAPEFLOOR I 300 SL, MAPEFLOOR I 500 W, PRIMER SN). Disponibil in 19 culori conform paletar RAL. Fisa tehnica DATE ..

Mapecrete Crème Protection

Gel tixotropic pe baza de polimeri silanici, fara solveti, rezistent la UV, utilizat ca tratament de hidrofobizare si crestere a rezistentei la patare, impotriva uleiurilor, apei, clorurilor etc. pent..

Mapecrete LI Hardener

Solutie apoasa pe baza de silicati de litiu modificati, cu rol de intaritor si consolidant pentru pardoseli din beton, inclusiv cele cu suprafata elicopterizata la interior sau exterior. Este reziste..

Mapecrete Stain Protection

Tratament pentru hidrofobizare si oleofobizare, sub forma de solutie apoasa de polimeri modificati, pentru cresterea rezistentei la patare, impotriva uleiurilor sau apei, pentru betoane, suprafete pe ..

Mapefloor Finish 54 W/S

Finisaj poliuretanic bicomponent, alifatic, transparent, mat în dispersie de apă fără NMP pentru protejarea rășinilor și a sistemelor de ciment. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Raport de amestecare: c..

Mapefloor Cleaner ED

Detergent pentru operațiuni normale de degresare a pardoselilor. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Aspect: lichid opac.Culoare: verde.Solubilitate în apă: solubila.Depozitare: 24 luni în ambalajul origina..

Mapefloor CPU/COVE

Mortar tricomponent pe baza de ciment-poliuretan pentru realizarea pardoselior  și detaliilor acestoraFisa tehnica DATE TEHNICE:Raport de amestecare: A / B / C = 1,6 / 1,4 / 18 + 25% PASTA MAP..

Mapefloor CPU/HD

Mortar tricomponent pe baza de ciment-poliuretan, cu rezistente mecanice si chimice ridicate, pentru realizarea de pardoseli industriale cu aplicare in grosimi de la 6 la 9 mm. Culoarea de baza este ..
Afisare 1 la 15 din 42 (3 Pagina)