Unelte si echipamente

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

Cablu prelungitor 25m

Prelungitor pentru mașini de 230 V sau mașini de 400 VAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIPotrivit pentru utilizarea cu mașini WOLFF 230V sau 400VCablu prelungitor verde disponibil în 12,5 m sau 25 mCa..

Casti protectie

Casti pentru protectie pentru urechiAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtecție împotriva zgomotului ambiental puternicSCOPUL LIVRARIIProtectie auditiva (1 bucata)..

Cutter Design pentru PVC

Cuțit de design pentru pardoseli din PVCAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIMâner cu lamăSCOPUL LIVRARIImâner de cuțitLama (#22)..

Cutter wolff

Cuțit profesional snap-off inclusiv tolbaAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUILivrare din 20 de bucăți într-un afișaj reprezentativSCOPUL LIVRARIIcuțit snap-offtolba..

Genuchiere profesionale PRO200

Genuchiere profesionale PRO200 din material rezistent și impermeabilAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIBranțul respirabil distribuie presiunea peste genunchi și picioare pentru a preveni durerile de s..

Genunchiere din cauciuc

Genunchiere mulate de protecție cu anti-alunecareAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIModelat din cauciuc rezistentCurea reglabilăSCOPUL LIVRARIIGenunchiere de cauciuc (1 pereche)..

Genunchiere din nailon

Genunchiere din plastic avand sistem de prindere din 2 benzi elastice flexibile cu velcroAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUICorespunde standardului DIN actualușor ca un fulgSCOPUL LIVRARIIGenunchiere ..

Genunchiere din piele

Genunchiere din pieleAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUICăptușită în interior cu inserție din pâslăSCOPUL LIVRARIIGenunchiere din piele (1 pereche)..

Genunchiere pentru pantaloni de lucru

Genunchiere pentru pantaloni de lucru cu buzunare pentru genunchiAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtecție eficientă a genunchilorSCOPUL LIVRARIIGenunchiere pentru pantaloni de lucru (1 pereche)..

Genunchiere polietilena de siguranta

Protectie  pentru genunchi preformat ergonomic pentru cele mai bune proprietăți de amortizare și confort perfect la purtareAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIAmortizare mareConfort perfect la pur..

Încuietoare / ușă de praf

Încuietoare / ușă de praf..

Limitator de curent de pornire

Limitator de curent de pornire pentru tensiune joasă a mașinii când este pornităAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUISoluția ideală pentru rezolvarea problemelor și economisirea de timp pentru toate luc..

Manusi de protectie

Mănuși de protecție verde (1 pereche)AVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtecția mâinilor în timpul lucrului..

Masca de praf CleanSpace

Respirator asistat de aerAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtejează în siguranță împotriva prafului și a altor poluanțiUșoare și compacteSigur intrinsec (aprobări ICEC și ATEX)Fără furtunuri, cablu..

Masca de praf cleanspace ex

Protecție respiratorie alimentată de ventilator, special concepută pentru medii periculoasePROPRIETĂȚI/ AVANTELE PRODUSULUI mai ales pentru zonele periculoasecompatibil cu măștile complete CleanS..
Afisare 1 la 15 din 49 (4 Pagina)