UNELTE & ECHIPAMENTE

Grila:

Cablu prelungitor 25m

Prelungitor pentru mașini de 230 V sau mașini de 400 VAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIPotrivit pentru utilizarea cu mașini WOLFF 230V sau 400VCablu prelungitor verde disponibil în 12,5 m sau 25 mCa..

Casti protectie

Casti pentru protectie pentru urechiAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtecție împotriva zgomotului ambiental puternicSCOPUL LIVRARIIProtectie auditiva (1 bucata)..

Cutter Design pentru PVC

Cuțit de design pentru pardoseli din PVCAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIMâner cu lamăSCOPUL LIVRARIImâner de cuțitLama (#22)..

Cutter wolff

Cuțit profesional snap-off inclusiv tolbaAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUILivrare din 20 de bucăți într-un afișaj reprezentativSCOPUL LIVRARIIcuțit snap-offtolba..

Genuchiere profesionale PRO200

Genuchiere profesionale PRO200 din material rezistent și impermeabilAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIBranțul respirabil distribuie presiunea peste genunchi și picioare pentru a preveni durerile de s..

Genunchiere din cauciuc

Genunchiere mulate de protecție cu anti-alunecareAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIModelat din cauciuc rezistentCurea reglabilăSCOPUL LIVRARIIGenunchiere de cauciuc (1 pereche)..

Genunchiere din nailon

Genunchiere din plastic avand sistem de prindere din 2 benzi elastice flexibile cu velcroAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUICorespunde standardului DIN actualușor ca un fulgSCOPUL LIVRARIIGenunchiere ..

Genunchiere din piele

Genunchiere din pieleAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUICăptușită în interior cu inserție din pâslăSCOPUL LIVRARIIGenunchiere din piele (1 pereche)..

Genunchiere pentru pantaloni de lucru

Genunchiere pentru pantaloni de lucru cu buzunare pentru genunchiAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtecție eficientă a genunchilorSCOPUL LIVRARIIGenunchiere pentru pantaloni de lucru (1 pereche)..

Genunchiere polietilena de siguranta

Protectie  pentru genunchi preformat ergonomic pentru cele mai bune proprietăți de amortizare și confort perfect la purtareAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIAmortizare mareConfort perfect la pur..

Încuietoare / ușă de praf

Încuietoare / ușă de praf..

Limitator de curent de pornire

Limitator de curent de pornire pentru tensiune joasă a mașinii când este pornităAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUISoluția ideală pentru rezolvarea problemelor și economisirea de timp pentru toate luc..

Manusi de protectie

Mănuși de protecție verde (1 pereche)AVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtecția mâinilor în timpul lucrului..

Masca de praf CleanSpace

Respirator asistat de aerAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIProtejează în siguranță împotriva prafului și a altor poluanțiUșoare și compacteSigur intrinsec (aprobări ICEC și ATEX)Fără furtunuri, cablu..

Masca de praf cleanspace ex

Protecție respiratorie alimentată de ventilator, special concepută pentru medii periculoasePROPRIETĂȚI/ AVANTELE PRODUSULUI mai ales pentru zonele periculoasecompatibil cu măștile complete CleanS..
Afisare 1 la 15 din 49 (4 Pagina)