Sape si compusi de planeitate

Grila:

Adesilex P4

Compus de nivelare cu ciment cu întărire rapidă pentru suprafețe interne și externe...

Contract Ultraplan

Compus de netezire autonivelant, cu întărire rapidă, ideal pentru site-uri mari și cu amănuntul pentru grosimi de la 1 la 10 mm..

Fiberplan

Compus de netezire autonivelant, întărit cu fibră, ultra-rapid, pentru grosimi de la 3 la 10 mm. Recomandat în special pentru suporturile din lemn...

Mapecem

Mortar special pentru prindere rapidă și uscare (24 de ore), șape compensate de contracție...

Mapecem Pronto

Mortar pre-amestecat, gata de utilizare, pentru prindere rapidă și uscare (24 de ore), șape compensate de contracție...

Nivoplan

Mortar de netezire pentru pereți și tavane interioare și exterioare pentru grosimi de la 2 la 20 mm..

Nivorapid

Compus de netezire tixotrop, ciment cu uscare rapidă, pentru grosimi de la 1 la 20 mm, inclusiv pe suprafețe verticale.Ideal pentru lucrări de reparații localizate...

Novoplan Maxi

Mortar de nivelare ciment,lichid cu intărire rapidă, armat cu fibre, liber cu randament termic ridicat aplicat straturi de la 3 la 40 mm grosime, în mod specific proiectat pentru încălzire / răcire pr..

Pianocem M

Compus de netezire ciment tixotropic pentru grosimi de la 1 la 5 mm, inclusiv pe suprafețe verticale..

Pianodur R

Granulație fină, ultra-rapidă compus de netezire autonivelant pentru grosimi de până la 3 mm per strat, potrivit pentru pardoseli supuse trafic intens...

Planex HR

Compus de netezire autonivelant, uscat rapid, rezistent la umiditate, pentru straturi de 1 până la 10 mm grosime. Potrivit și pentru netezirea suprafețelor interne; netezirea suporturilor interne înai..

Planex HR Maxi

Compus de netezire cu uscare rapidă, rezistent la umezeală, auto-califiant pentru straturi de 2 până la 20 mm grosime. Potrivit și pentru netezirea suprafețelor interne; netezirea suporturilor interne..

Planipatch

Compus de netezire ciment cixotropic cu granulație fină, cu uscare rapidă, pentru grosimi din 0-10 mm, inclusiv pe suprafețe verticale..

Planipatch Fast Track

Compus de netezire tixotropic cu granulație fină, cu uscare rapidă, pentru:- reparații de până la 25 mm; - așezarea de acoperiri rezistente după 1 oră...

Planiprep 4 LVT

Compus de netezire gata de utilizat pentru nivelarea substraturilor existente cu rosturi înainte de a pune acoperirile LVT. Ceramică interioară existentă și naturală substraturile de piatră pot fi ..
Afisare 1 la 15 din 27 (2 Pagina)