Sape si compusi de planeitate

Grila:

Mapecem

Mortar special pentru prindere rapidă și uscare (24 de ore), șape compensate de contracție. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Umiditate CM 2%:  după numai 24 oreRezistenta la compresiune dupa 28 zi..

Nivoplan

Mortar pe baza de ciment pentru tencuirea peretilor din caramida sau beton, la interior sau exterior. Grosime de aplicare de la 2-20 mm. Pentru aplicari in strat subtire, la un sac de mortar se adauga..

Nivorapid

Mortar de reparatii pe baza de ciment, pentru interior, cu intarire si uscare ultrarapida, fara alunecare pe verticala, cu aplicare in grosime de la 1-20 mm pe suprafete verticale sau orizontale. ..

Novoplan Maxi

Sapa autonivelanta pe baza de ciment, foarte fluida, cu intarire rapida, fibroranforsata, cu eficienta termica ridicata, aplicabila in straturi de la 3 la 40 mm, pentru pardoseli incalzite. Fisa ..

Planex HR Maxi

Șapă autonivelantă pe bază de ciment pentru exterior, cu întărire și uscare rapidă; grosime de aplicare de la 2-20 mm. Fisa tehnica DATE TEHNICE:Timp de lucru: 20-30 minutes.Grosime de aplicare:..

Planipatch Fast Track

Mortar fin de finisare, tixotropic, cu întărire ultrarapidă, pentru suprafețe orizontale și verticale (grosime de aplicare de la 0 la 20 mm). Fisa tehnica DATE TEHNICE:Timp de lucrabilitate: apr..

Planiprep 4 LVT

Mortar gata de utilizare pentru LVT. Acest produs se folosește pentru a uniformiza și a netezi ( straturi de până la 2 mm grosime) suprafețele interne ceramice și din piatră. Umple îmbinările și golu..

Planopur

Compus de nivelare poliuretanic, bicomponent, autonivelant, flexibil, pentru toate tipurile de substrat, în special tipul deformabil. Fisa tehnicaDATE TEHNICE:Timp de lucru: 20-25 minute.Domeniu de..

Topcem

Liant hidraulic special pentru prepararea de sape cu consistenta semiuscata, contractie controlata, cu priza normala si uscare rapida (4 zile). Fisa tehnicaDATE TEHNICE:Umiditate CM: 2% dupa numai ..

Topcem Pronto

Mortar predozat pentru prepararea sapelor de egalizare grosiere cu consistenta semiuscata, priza normala, contractie controlata si uscare rapida (4 zile). Fisa tehnica DATE TEHNICE:Umiditate C..

Ultraplan

Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de la 1-10 mm. Pentru realizarea pardoselilor cu finisaj din lemn, PVC, linoleum, moche..

Ultraplan Eco

Compus de netezire autonivelant, cu întărire rapidă, pentru grosimi de la 1 la 10 mm.Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de..

Ultraplan Fast Track

Sapa autonivelanta cu intarire ultrarapida, numai pentru interior si se recomanda pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 1 la 10 mm, la suprafete suport noi sau exi..

Ultraplan Maxi

Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, de interior, cu grosime de aplicare de la 3-40 mm. Pentru realizarea pardoselilor cu trafic intens, cu finisaj din PVC, linoleu..

Ultraplan Renovation

Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare rapida, de interior, cu grosime de aplicare de la 3-30 mm.Pentru realizarea pardoselilor cu finisaj din PVC, linoleum, mocheta, ceramica si ..
Afisare 1 la 15 din 15 (1 Pagina)