ADEZIV PENTRU PARDOSELI FLEXIBILE

Grila:

UZIN DK 290 Thermocoll

Adeziv pe bază de apa gata de utilizare, pe baza de dispersie, pentru instalare coltulior si locurilor greu accesibile , cu proprietati de aderenta foarte bune. Special pentru colturi și margini..

UZIN KE 14

UZIN KE 14 este un adeziv cu dispersie foarte scazuta pentru utilizare versatilăpe suporturi absorbante, în interiorul încăperilor.aplicare  usoaraEficient și modernUtilizare versatila FIS..

UZIN KE 16

Adeziv de dispersie cu proprietăți de lucru excelente și rezistență inițială și finală ridicată, pentru acoperitori din PVC, materiale textile (mocheta) sau linoleum. Pretabil pe suprafete absorbante,..

UZIN KE 2000 S

Adeziv puternic pe bază de dispersie, cu timp deschis scurt pentru aplicare cu adezivul sensibil la presiune, setul umed și metoda de lipire dublă. Acest adeziv este un  adeziv universal premium...

UZIN KE 2000 SL

Adeziv puternic, conductiv, pe bază de dispersie, cu timp deschis scurt pentru utilizare în metoda de lipire sensibilă la presiune și în pat umed. Pentru uz universal. Produsul adeziv universal conduc..

UZIN KE 28

Adeziv pe bază de dispersie cu emisii reduse pentru acoperiri de pardoseală din PVC. Pentru uz interior.Formare puternică a firuluiTachetă mareSiguranță superioară FISA TEHNICA Aplicațiipent..

UZIN KE 60

Adeziv special cu stabilitate dimensională ridicată pentru pardoseli fără clor, enomer sau PUR usor de aplicatașteptare scurtă și timp lung de lucrucea mai mare stabilitate dimensională ..

UZIN KE 603

Adeziv pe baza de ciment in dispersie cu uscare rapida pentru pardoseli flexibile Economisind timp - poate suporta stresul devreme Umplutură - fără deformări sub acoperirea podelei FISA TEHNI..

UZIN KE 62

Adeziv pentru pardoseli de design obișnuite din PVC (LVT)Aderenta initiala bunaTimp deschis scurt FISA TEHNICA DOMENIUL PRINCIPAL DE APLICARE:Pardoseală de design PVC (LVT) până la 1,30 mDAT..

UZIN KE 66

Adeziv pe bază de dispersie armat cu fibre, cu rezistență ridicată la forfecare, pentru instalarea de pardoseli rezistente cu stabilitate dimensională. Specialistul în instalarea pardoselilor rezisten..

UZIN KE 66 L

ADEZIV CONDUCTOR UMED UZIN KE 66 LAdeziv pe bază de dispersie cu rezistență ridicată la forfecare pentru pardoseli elastice și textile timp scurt de așteptareuscare rapidăaderenta pardoselii în tim..

UZIN KE 68

Adeziv hibrid gata de utilizare și ușor de utilizat pentru zone cu sarcini mecanice ridicate sau temperaturi extremeGata de folosireBună formare a creastei de adeziv Stabilitate la temperaturi ri..

UZIN KE 68 T

Adeziv hibrid monocomponent cu setare tixotropă pentru lipirea acoperirilor de pereți consistenta ideala pentru prelucrare pe suprafete verticalepe suporturi absorbante si neabsorbantepotrivit pe..

UZIN KR 421 L

Adeziv cu rasina reactiva, bicomponent, fără apă, cu pigmenti si fibre conductoare electric pentru interior.UZIN KR 421 L previne apariția potențialului de tensiune și reduce sarcinile electrostatice ..

UZIN KR 430

Adeziv pur bicomponent cu creste adezive extrem de dure și rezistență finală extrem de mare. UZIN KR 430 este foarte rezistent la caldură și frig si este deosebit de potrivit pentru zonele cu trafic i..
Afisare 1 la 15 din 31 (3 Pagina)