ADEZIV PENTRU PARDOSELI FLEXIBILE

Grila:

UZIN DK 290 Thermocoll

Adeziv pe bază de apă gata de utilizare, pe bază de dispersie, pentru instalare unilaterală cu proprietăți de aderență foarte bune. Specialistul pentru colțuri și margini greu de instalat.Fără solvenț..

UZIN KE 14

Adeziv pe bază de dispersie pentru lipirea pardoselilor textile și PVC obișnuite de calitate scăzută sau medie pe suporturi absorbante.Manevrare ușoarăEficient și modernUtilizare versatilăAplicațiipen..

UZIN KE 16

Adeziv pe bază de dispersie cu proprietăți de lucru excelente și rezistență inițială și finală ridicată. Pentru uz universal.Aderenta puternicaEficient și modernUniversal - poate fi utilizat sub aproa..

UZIN KE 2000 S

Adeziv puternic pe bază de dispersie, cu timp deschis scurt pentru aplicare cu adezivul sensibil la presiune, setul umed și metoda de lipire dublă. Produsul adeziv universal premium.Puternic - viteză ..

UZIN KE 2000 SL

Adeziv puternic, conductiv, pe bază de dispersie, cu timp deschis scurt pentru utilizare în metoda de lipire sensibilă la presiune și în pat umed. Pentru uz universal. Produsul adeziv universal conduc..

UZIN KE 28

Adeziv pe bază de dispersie cu emisii reduse pentru acoperiri de pardoseală din PVC. Pentru uz interior.Formare puternică a firuluiTachetă mareSiguranță superioarăAplicațiipentru pardoseli omogene și ..

UZIN KE 603

Adeziv auto-uscat pentru linoleum și mocheta pe substraturi neabsorbante.Economisind timp - poate suporta stresul devremeUmplutură - fără deformări sub acoperirea podeleiAplicațiipentru linoleum în fo..

UZIN KE 66

Adeziv pe bază de dispersie armat cu fibre, cu rezistență ridicată la forfecare, pentru instalarea de pardoseli rezistente cu stabilitate dimensională. Specialistul în instalarea pardoselilor rezisten..

UZIN KE 68

Adeziv hibrid gata de utilizare și ușor de utilizat pentru zone cu sarcini mecanice ridicate sau temperaturi extremeGata de folosireBună formare a creasteiStabilitate la temperaturi ridicateAplicațiip..

UZIN KR 421 L

Adeziv cu rășină reactivă bicomponentă, fără apă, fără apă, cu pigmenți și fibre conductoare electric. UZIN KR 421 L previne apariția potențialului de tensiune și reduce sarcinile electrostatice la mi..

UZIN KR 430

Adeziv PUR cu 2 componente cu creste adezive extrem de dure și rezistență finală extrem de mare. UZIN KR 430 este foarte rezistent la căldură și frig și este deosebit de potrivit pentru zonele cu uzur..

UZIN LE 42

Adeziv de dispersie care conține rășină pentru linoleum pe substraturi absorbante. Pentru uz interior.FuncţionalPotrivit pentru șantierele de construcțiiAplicațiipentru acoperiri de pardoseală din lin..

UZIN LE 43

Adeziv umed puternic și economisitor de timp pentru instalarea sigură a linoleumului. Pentru uz interior.Încordare adezivă pronunțatăTachetă inițială ridicatăEmisii foarte miciAplicațiipentru acoperir..

UZIN LE 44

Adeziv rapid pe pat umed, cu timp deschis scurt și rezistență la forfecare extrem de mare și stabilitate dimensională pentru o instalare sigură și puternică a tuturor tipurilor de pardoseli din linole..

UZIN PE 262 L

Concentrat de dispersie conductiv electric pentru încorporarea conductivității electrice în produsele de dispersie UZIN și produsele cu mortar de ciment. Împământare electrică fiabilă sub plăci libere..
Afisare 1 la 15 din 21 (2 Pagina)