ADEZIV PENTRU PARDOSELI FLEXIBILE

Grila:

UZIN DK 290 Thermocoll

Adeziv pe bază de apa gata de utilizare, pe baza de dispersie, pentru instalare coltulior si locurilor greu accesibile , cu proprietati de aderenta foarte bune. Special pentru colturi și margini greu ..

UZIN KE 14

UZIN KE 14 este un adeziv cu dispersie foarte scazuta pentru utilizare versatilăpe suporturi absorbante, în interiorul încăperilor.aplicare  usoaraEficient și modernUtilizare versatila FIS..

UZIN KE 16

Adeziv de dispersie cu proprietăți de lucru excelente și rezistență inițială și finală ridicată, pentru acoperitori din PVC, materiale textile (mocheta) sau linoleum. Pretabil pe suprafete absorbante,..

UZIN KE 2000 S

Adeziv puternic pe bază de dispersie, cu timp deschis scurt pentru aplicare cu adezivul sensibil la presiune, setul umed și metoda de lipire dublă. Acest adeziv este un  adeziv universal premium...

UZIN KE 2000 SL

Adeziv puternic, conductiv, pe bază de dispersie, cu timp deschis scurt pentru utilizare în metoda de lipire sensibilă la presiune și în pat umed. Pentru uz universal. Produsul adeziv universal conduc..

UZIN KE 28

Adeziv pe bază de dispersie cu emisii reduse pentru acoperiri de pardoseală din PVC. Pentru uz interior.Formare puternică a firuluiTachetă mareSiguranță superioară FISA TEHNICA Aplicațiipent..

UZIN KE 603

Adeziv pe baza de ciment in dispersie cu uscare rapida pentru pardoseli flexibile Economisind timp - poate suporta stresul devreme Umplutură - fără deformări sub acoperirea podelei FISA TEHNI..

UZIN KE 66

Adeziv pe bază de dispersie armat cu fibre, cu rezistență ridicată la forfecare, pentru instalarea de pardoseli rezistente cu stabilitate dimensională. Specialistul în instalarea pardoselilor rezisten..

UZIN KE 68

Adeziv hibrid gata de utilizare și ușor de utilizat pentru zone cu sarcini mecanice ridicate sau temperaturi extremeGata de folosireBună formare a creastei de adeziv Stabilitate la temperaturi ri..

UZIN KR 421 L

Adeziv cu rasina reactiva, bicomponent, fără apă, cu pigmenti si fibre conductoare electric pentru interior.UZIN KR 421 L previne apariția potențialului de tensiune și reduce sarcinile electrostatice ..

UZIN KR 430

Adeziv pur bicomponent cu creste adezive extrem de dure și rezistență finală extrem de mare. UZIN KR 430 este foarte rezistent la caldură și frig si este deosebit de potrivit pentru zonele cu trafic i..

UZIN LE 42

Adeziv de dispersie  cu continut de rasina folosit la montatul pardoselilor din  linoleum pe substraturi absorbante. Pentru uz interior.FunctionalPotrivit pentru santierele de constructii ..

UZIN LE 43

Adeziv umed puternic și economisitor de timp pentru instalarea sigură a linoleumului. Pentru uz interior.Prindere adeziva pronuntataTacheta inițiala ridicataEmisii foarte mici FISA TEHNICA A..

UZIN LE 44

Adeziv rapid pe pat umed, cu timp deschis scurt și rezistență la forfecare extrem de mare și stabilitate dimensională pentru o instalare sigură și puternică a tuturor tipurilor de pardoseli din linole..

UZIN PE 262 L

Concentrat de dispersie conductiv electric pentru incorporarea conductivitatii electrice în produsele de dispersie UZIN și produsele cu mortar de ciment. Impamantare electrica fiabila sub placi libere..
Afisare 1 la 15 din 21 (2 Pagina)