PREGATIREA STRATULUI SUPORT

Grila:

UZIN KR 410

Compus autonivelant, flexibil, de nivelare poliuretanic pentru orice grosime .Compensează toate mișcările din substrat, prin urmare extrem de sigurAplicațiiPrincipalele domenii de aplicare:pentru inst..

UZIN KR 416

Acrilat bicomponent multi-utilizare, cu întărire la rece, pentru turnare, umplere, aderență și acoperire a substraturilor minerale. Pentru uz interior și exterior.Aderență excelentă și rezistență ridi..

UZIN KR 516

Rășină versatilă cu 2 componente pe bază de silicat PUR pentru umplerea forțată a fisurilor și îmbinărilor șapei, precum și pentru turnarea, umplerea, lipirea și repararea substraturilor pe bază de mi..

UZIN NC 105

Compus de nivelare autonivelant, pe bază de sulfat de calciu pentru grosimi de până la 15 mmConsum generos și economic în zonele standardAplicațiiPentru nivelare standard înainte de lucrări de pardose..

UZIN NC 110

Compus de netezire pe bază de sulfat de calciu cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 50 mmCaracteristici de curgere superioare, rezultate chiar mai bune cu suprafețele de pardoseală instala..

UZIN NC 111 BiColor

Compus de nivelare extrem de neted pe bază de sulfat de calciu, cu indicator de culoare pentru disponibilitate pentru acoperire pentru grosimi de până la 10 mmIndicarea culorii acoperirii podelei gata..

UZIN NC 112 Turbo

Compus de nivelare pe bază de sulfat de calciu extrem de neted și rapid, cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 10 mmGata pentru acoperire extrem de rapidă în 6 oreTensiune foarte micăCaract..

UZIN NC 115

Compus autonivelant pe bază de sulfat de calciu, întărit cu fibre, cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 30 mmFără fisuri, chiar și pe suporturi critice, oferă cea mai mare securitateMinimi..

UZIN NC 118

Compuși de netezire pe bază de sulfat de calciu cu scădere redusăProprietăți de procesare optimeAplicațiiPentru umplerea găurilor și deteriorarea suprafețeiPentru reparații parțiale înainte de netezir..

UZIN NC 145

Compus de nivelare cu ciment autonivelant pentru grosimi de până la 4 mmIdeal pentru zone rezidențiale - combină economia cu un rezultat bun de nivelareAplicațiiPentru nivelare pe suporturi de constru..

UZIN NC 150

Compus autonivelant de nivelare cimentos pentru grosimi de până la 10 mmAcoperire generoasă și economică în zonele standardAplicațiiinstalarea ulterioară a pardoselilor textile și a pardoselilor rezis..

UZIN NC 160

Compus autonivelant de nivelare cimentos pentru grosimi de până la 20 mmCele mai bune proprietăți de procesarePerformanță bună de șlefuire, în ciuda rezistenței ridicate, a utilizării optime în clădir..

UZIN NC 170 LevelStar

Compus de nivelare cu ciment extrem de neted și rapid cu Level Plus Effect S pentru orice interval de grosimeCaracteristici de debit superioare, rezultat de nivelare chiar mai bunAbsorbție optimă în c..

UZIN NC 172 BiTurbo

Compus de nivelare pe bază de ciment, cu uscare extrem de rapidă, autonivelant, cu efect Level Plus pentru aproape toate domeniile de aplicare, substraturi și fiecare gamă de grosime a stratuluiEste f..

UZIN NC 175

Compus autonivelant pe bază de ciment ranforsabil cu fibră cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 20 mmCaracteristici de curgere superioare, podelele pot fi aderate direct și fără nivelare f..
Afisare 1 la 15 din 18 (2 Pagina)