Pregatirea stratului suport

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

UZIN KR 410

Sapa autonivelanta poliuretanica bicomponenta, flexibila,  pentru orice  grosime . Compensează toate miscarile din substrat, prin urmare extrem de sigur FISA TEHNICAPrincipalele dome..

UZIN KR 416

Adeziv de reparatie pentru toate tipurile de pardoseliAcrilat bicomponent multi-utilizare, cu întărire la rece, pentru turnare, umplere, aderență și acoperire a substraturilor minerale. Pentru uz inte..

UZIN KR 516

Rășină versatila bicomponenta pe baza de silicat PUR pentru umplerea forțată a fisurilor și îmbinărilor șapei, precum și pentru turnarea, umplerea, lipirea și repararea straturilor suport  pe baz..

UZIN NC 105

Compus de nivelare autonivelant, pe bază de sulfat de calciu pentru grosimi de până la 15 mm Consum generos și economic în zonele standard FISA TEHNICA AplicațiiPentru nivelare standard îna..

UZIN NC 110

Sapa autonivelanta  aproape fără tensiune pentru toate acoperirile de pardoseli  și podele din lemn pentru grosimi de la 0 la 30 mmcaracteristici de debit superioa resuprafață foarte net..

UZIN NC 111 BiColor

Sapa speciala autonivelanta  extrem de neteda pe bază de sulfat de calciu, cu indicator de culoare pentru acoperire cu grosimi de până la 10 mm Indicarea culorii acoperirii podelei gata de a..

UZIN NC 112 Turbo

Sapa autonivelanta  pe baza de sulfat de calciu extrem de neted și rapid, cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 10 mm Gata pentru acoperire extrem de rapidă în 6 oreTensiune foarte mi..

UZIN NC 115

Compus autonivelant pe bază de sulfat de calciu, întărit cu fibre, cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 30 mmFără fisuri, chiar și pe suporturi critice, oferă cea mai mare securitateMinimi..

UZIN NC 118

Mortar de reparatii  pe bază de sulfat de calciu cu agregat fin si scădere redusă c u uscare ultra rapida Proprietăți de procesare optime FISA TEHNICA AplicațiiPentru umplerea g..

UZIN NC 145

Sapa autonivelanta pe baza de ciment  autonivelant pentru grosimi de până la 6 mm pentru uz inerior .Ideal pentru zone rezidențiale FISA TEHNICA AplicațiiPentru nivelare pe suporturi..

UZIN NC 150

Sapa de autonivelare pe baza de  ciment pentru pardoseli textile și elastice pentru grosimi de la 0 la 6 mm  Acoperire generoasă și economică în zonele standard FISA TEHNICA Apl..

UZIN NC 160

Sapa autonivelanta pe baza de ciment pentru toate tipurile de pardoseli, precum și parchet masiv, stratificat, laminat SPC sau hybrid  pentru grosimi de la 0 la 20 mm Cele mai bune proprietăți d..

UZIN NC 170 LevelStar

Sapa autonivelanta pe baza de  ciment extrem de neted și rapid cu Level Plus Effect S pentru orice interval de grosimeCaracteristici de debit superioare, rezultat de nivelare chiar mai bunAbsorbt..

UZIN NC 172 BiTurbo

Sapa autonivelanta cu uscare ultra-rapidaCompus de nivelare pe bază de ciment, cu uscare extrem de rapidă, autonivelant, cu efect Level Plus pentru aproape toate domeniile de aplicare, substraturi și ..

UZIN NC 175

Compus autonivelant pe bază de ciment ranforsabil cu fibră cu Level Plus Effect S pentru grosimi de până la 20 mmCaracteristici de curgere superioareStabil chiar și pe „substraturi cu probleme”, ..
Afisare 1 la 15 din 19 (2 Pagina)