Masini de slefuit si frezat

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet
Grila:

Freza EF-135

Dispozitiv de taiere  pentru taierea rapidă și fara praf a substraturilor de ciment si a rosturilor de sapa  Fisa tehnica PROPRIETĂȚISolutia perfecta pentru lucru precis, curat și efic..

Freza EF 135 18V

Dispozitiv  cu baterie pentru taierea rapida si fara praf a substraturilor de ciment si  a rosturilor de sapa Fisa tehnica Proprietati / Avantajul produsului Solutia perfecta ..

Freza PS 230

PS 230 este o masina de slefuit și frezat pentru taierea rapida si precisa a parchetului și a pardoselilor minerale Fisa tehnica ProprietățiMotorul puternic permite tăierea continuă a parchetulu..

Mambo EVO 230V

Mambo super masina monodisc pentru pregatire strat suport. Slefuieste, periaza, curata: sapa, beton, mozaic, lemn, parchet, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, resturi de adeziv sau elast..

Masina de frezat CT 200

Masina de frezat straturi suport din beton, sapa grosiera  cu o gamă largă de aplicații Fisa tehnica Proprietati/Avantajele produsului Pentru indepartarea reziduurilor la lucrari gre..

Monodisc NEO 230

Masini monodisc  de slefuit și frezat pentru pregatirea stratului suport  Fisa tehnica Proprietati/ Avantajul produsului ideal pentru suprafete de la 30 la max. 50 m2 și pentru lucr..

Monodisc Samba 230V

Masina de șlefuit monodisc  la îndemana pentru toate lucrarile de slefuire, curațare și lustruire Fisa tehnica Proprietati /Avantajele produsului Mașină la îndemână, foarte puternică, cu..

Monodisc Flamenco 230V

Mașină monodisc la indemana și foarte puternică pentru slefuirea si perierea sapelor  Fisa tehnica Proprietati /Avantajele produsului Motor puternic pentru prelucrarea fără probleme a pa..

Monodisc Jive 230V

Monodisc pentru curatarea umeda și lustruirea pardoselilor dure Fisa tehnica PROPRIETĂȚIMotor puternic Potrivit pentru curățarea umedăINFORMAȚII SUPLIMENTAREJiveFara kit de aspiratie si supor..

Monodisc NEO 400

Monodisc de slefuit si frezat pardoseli si straturi suport cu randament  ridicat conceputa  pentru suprafete mari  Fisa tehnica Proprietati / Avantajele produsului Mașină d..

Monodisc Tango 230V

Masina monodisc de slefuit si frezat usor de folosit cu putere de 1.000 W conceputa pentru o gamă larga de aplicatii Fisa tehnica Proprietatile /Avantajele produsului Slefuirea si perierea ..

Polizor manual BS 125 230V

Polizor manual de podea cu o rata ridicata de indepartare a materialului pentru un progres optim al lucrarilor Fisa tehnica Avantajele / proprietățile produsuluiCapabilitati excelente de slefuir..

Polizor manual BS 180 230V

Polizor de mana pentru pregatirea pardoselii Fisa tehnica Avantajele / proprietățile produsuluiMasina la îndemână pentru slefuirea aproape de marginea scărilor, palierelor, sistemelor de șine și z..

Polizor manual WS 125

Polizorul polivalent fara fir conceput pentru o gama larga de aplicatii de slefuire si frezare cu o manevrabilitate foarte mare datarita lipsei cablului de alimentare  Fisa tehnicaProprietati /A..
Afisare 1 la 14 din 14 (1 Pagina)