Accesorii pentru masini de slefuit si frezat

parchet, parchet Barlinek, parchet Karelia, parchet Kahrs, parchet încălzire pardoseala, parchet ieftin, parchet stratificat, parchet SPC, parchet LVT, parchet herringbone, parchet hibrid, abrazive masina raschetat (banda, disc, plasa), adeziv parchet Mapei, magazin Mapei, depozit MAPEI, lac Parchet, chit parchet

Grila:

Accesorii tambur monodisc

Accesorii tambir monodisc șurub cu filet stângaCheie hexagonală SW8 DIN 911Saiba tensionata 90mm..

Cutie de transport pentru EF 135

Transportkoffer für EF 135AVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUITransportul sigur al mașinii..

Disc abraziv cu doua fete

Disc abraziv  cu doua feteAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIdisponibil în:        - Ø 380mm, gaură 40mm         - Ø 400mm, gaură 25mmgranulații disponibil..

Disc abraziv HM ø180mm pt BS-180

Disc abraziv HM ø180mm pt BS-180 folosit la  îndepărtarea adezivilor și materialelor de umpluturăAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIpietrele de șlefuit sunt disponibile în granulație 16 (#15934) ..

Disc cu 6 perii de sarma

Disc cu 6 perii de sarmapentru curățarea/șlefuirii șapelor de anhidrit și cimentAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIDiverse accesorii disponibile..

Disc de frezat Wolff HM

Disc de frezat Wolff HM folosit pe masinile monodisc la pregatirea stratului suport din betonAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIdisc de frezat HM pentru îndepărtarea straturilor groase de adeziv cu fi..

Disc de șlefuit cu 6 pietre

Disc de slefuit cu 6 pietre pentru slefuirea sapei si pregatirea stratului suport  AVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIpentru planeizarea stratului suport , reziduurilor de vopsea și tencuiala..

DIsc de slefuit cu capete de slefuit diamantat

Disc de șlefuit cu capete de șlefuit diamantat, albastru pentru șlefuirea tuturor acoperirilor, materialelor de umplutură și mai ales a pardoselilor din betonAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIChiar ș..

Disc de slefuit cu inel metalic dur

Disc de slefuit cu inel metalic durAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUpotrivit pentru mașini de șlefuit cu un singur disc - modele Mambo, Samba, Tango, Flamenco, Jivedurată lunga de viata și agresivita..

Disc de șlefuit de bază Ninja pentru segmente de diamant

Suport de suport extrem de eficient pentru toate suprafețeleAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUISegmentele de diamant sunt ușor de schimbat datorită sistemului de impactSigur și ușor de utilizat datori..

Disc de șlefuit de bază pentru segmente de diamant

Disc de șlefuit de bază pentru segmente de diamantAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIDiametru 400 mmComplet cu suporturi de segmente pentru segmente de diamant..

Disc de slefuit hm, cu doua fete

Disc de slefuit hm, cu doua fete pentru șlefuirea betonului sau compuși de nivelare și pentru îndepărtarea reziduurilor de vopsea și adezivAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIPentru îndepărtarea rezidu..

Disc de șlefuit ø180mm pentru BS-180

Discuri de șlefuit pentru BS 180AVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIBT K20 gold: segment complet pentru suprafețe medii dure până la dure (#75406)ES K20 negru: segment complet pentru suprafețe moi până..

Disc diamantat EF 135

Discul diamantat EF 135 este o lama folosita la realizarea  rosturilor de sapa pentru taierea rapida a materialelor mineraleAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIAccesoriu pentru masina de taia..

Disc diamantat pentru BS 180

Disc diamantat pentru rectificarea betonului sau sapelor dure și pentru îndepărtarea resturilor de adezivi si materiale de pe diverse suprafeteAVANTAJELE/PROPRIETĂȚILE PRODUSULUIVersiuni cu 1 și 2 rân..
Afisare 1 la 15 din 56 (4 Pagina)