TOPWOOD

Grila:

Stejar 10-ABCD-150-GREY

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu un finisaj gri lacuit,cu un strat de uzura de 2.5 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Fisa tehnicaCARA..

Stejar 10-ABCD-150-NATMAT

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu un finisaj natural lacuit,cu un strat de uzura de 1.5 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.  Fisa tehni..

Stejar 10-ABCD-150-RIESLING

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu un finisaj natural lacuit,cu un strat de uzura de 1.5 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Fisa tehnicaCARA..

Stejar 10-ABCD-150-WITMAT

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu un finisaj alb lacuit,cu un strat de uzura de 2.5 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.  Fisa tehnicaCA..

Stejar 14-ABC-150-NATMAT

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu un finisaj natural lacuit cu nunate de alb,cu un strat de uzura de 3 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.&nb..

Stejar 14-ABC-150-RIESLING

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu un finisaj natural lacuit ,cu un strat de uzura de 3 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.  Fisa tehnic..

Stejar 8.5-TOP-180-GREY

Parchet stratificat din lemn de stejar cu un finisaj lacuit cu nunata de gri ,cu un strat de uzura de 0.6 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.  Fisa tehnica..

Stejar 8.5-TOP-180-NATMAT

Parchet stratificat din lemn de stejar cu un finisaj natural lacuit,cu un strat de uzura de 0.6 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Fisa tehnicaCARACTERISTICE T..

Stejar 8.5-TOP-180-RIESLING

Parchet stratificat din lemn de stejar cu un finisaj natural lacuit,cu un strat de uzura de 0.6 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Parchet stratificat din lem..

Stejar 8.5-TOP-180-WITMAT

Parchet stratificat din lemn de stejar cu un finisaj lacuit cu nuanta de alb,cu un strat de uzura de 0.6 mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.  Fisa tehnicaC..
Afisare 1 la 10 din 10 (1 Pagina)