Standard Colours - 15 mm

Grila:

Stejar 15-AB-180-CARB-B

Pardoseala din stejar este alegerea perfectă pentru oricui îi place un interior captivant cu atingeri moderne. Parchet stratificat ,tip dusumea , din lemn patat de stejar ajumat periat cu finisaj ..

Stejar 15-ABC-189-BEAUNE

Viața frumoasă este ceva ce alegi. Mai ales dacă optați pentru această podea frumoasă care vă oferă acasă aspectul contemporan pe care l-ați vedea în revistele de design interior. Căutați podele de s..

Stejar 15-ABC-189-BLANCDEBLANCS-B

Acesta pardosela va ofera o senzație de wellness și datorită finisajului sau este, de asemenea, ideal pentru a fi folosit într-o baie sau în orice altă camera în care doriti să creati un sentiment lum..

Stejar 15-ABC-189-NATMAT

Estetic, modest și ușor de utilizat. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : Standard Colours - 15 mmSpecie lemn :Stejar Finisaj : Lac natural de 10 ° (+/- 2 °)Strucutura supraf..

Stejar 15-ABC-189-RIESLING-B

Pardoseala cu aspect de cherestea proaspăt tăiata, sigilata cu un un finsaj pe baza de lac cu aspect de lemn natural . Pardoselile din lemn adaugă culoare și căldură oricărei camere. Acest lucru s..

Stejar 15-ABC-189-WITMAT-B

Nuanțele alb-gri ale acestei pardoseali sunt susceptibile de o aplicare cu succes într-o mare varietate de stiluri de viață. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : Culori standard - 15 m..

Stejar 15-ABC-189-WITOLIE

Artistic, de bun gust și la modă. Acestea sunt conceptele de bază, care au fost utilizate în proiectarea acestei pardoseli. Rezultatul este o podea cu design elegant, în tonuri de culoare sobre și lin..

Stejar 15-ABC-190-CHARDONNAY-B

În această podea fermecătoare, totul se învârte în jurul bobului de stejar. Este accentuat de o patină albă. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : Culori standard - 15 mmSpecie lemn..

Stejar 15-ABC-190-LOIRE-B

Loire, sau cât de frumoasă poate fi o pardoseală din lemn ... Această pardoseală cu nuanțele sale subtile în minunatul gri maro dă definiție interiorului tău. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Co..

Stejar 15-ABC-190-NATOLIE

Căutați podele de stejar de calitate superioară? Atunci aceasta este podeaua perfectă pentru dvs. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : Standard Colours - 15 mmSpecie lemn :Stejar Fi..

Stejar 15-ABC-240-NATOLIE

Pardoseala lata cu gradare omogena. În plus, culoarea naturală a finisajului uleiat ofera acea senzatie calda de lemn. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : Culori standard - 15 mmS..

Stejar 15-ABC-240-WITOLIE

Placile largi ale acestei pardoseli din lemn de stejar alb uleiat aduc liniște și relaxare în designul interior al casei dvs. și creează o senzație confortabilă și caldă. Fisa tehnicaCARACTERISTICE..

Stejar 15-CLASSIC-189-CHABLIS

O pardoseală din stejar alb-gri intens cu temperament rustic, care mărturisește, de asemenea, frumusețea neobișnuită în interiorul elegant. Pardoselile din lemn adaugă culoare și căldură oricărei cam..

Stejar 15-CLASSIC-189-LATOUR

Această pardoseală clasicA are stil și personalitate și este deosebit de populară pentru persoanele cărora le plac marourile adânci. Fisa tehnicaCARACTERISTICE TEHNICE Colectie : Culori sta..

Stejar 15-CLASSIC-189-NATOLIE-B

Cine nu și-ar dori pardoseala de lemn ca aceasta? Clasic și elegant, cu o suprafață ușor texturată care conferă lemnului nobil și mai mult caracter și finisat cu un ulei de lemn care accentuează frumo..
Afisare 1 la 15 din 26 (2 Pagina)