EXOTIC

Grila:

DOUSSIE 15-DOUSSIE-189-BRUT

Lemnul maro-roșcat a lemnului de  Doussié oferă un parchet frumos, stabil și durabil. Această podea frumoasă este netratată, astfel încât dvs. sau parchetarul dvs. puteți face o bijuterie absolut..

MERBAU 15-MERBAU-189-BRUT

Această pardoseală din lemn exotic extrem de durabilă este netratată, astfel încât să îi puteți da o întorsătură personală. Fisa tehnica CARACTERISTICE TEHNICE Colectie : EXOTIC Speci..

OLM 20-OLDWOOD-90-OLM-BRUT-HP

Parchet stratificat din lemn de ulm ,nefinisat, cu un strat de uzura de 8mm. Are un sistem de montaj nut-feder si este destinat spatiilor rezidentiale si comerciale cu trafic intens. Fisa tehnic..

TEAK 15-TEAK-189-BRUT

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de tec nefinisat, cu un strat de uzura de 4mm , pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Are un sistem de montaj nut-feder si e..

WALNUT 15-WALNUT-160-NATOLIE

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de nuc natural uleiat , cu un strat de uzura de 4mm , pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Are un sistem de montaj nut-fed..

WALNUT 15-WALNUT-189-BRUT

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de nuc nefinisat , cu un strat de uzura de 4mm , pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Are un sistem de montaj nut-feder si..

WENGE 15-WENGE-189-BRUT

Parchet stratificat ,tip dusumea din lemn de trandafir African(wenge) nefinisat , cu un strat de uzura de 4mm , pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Are un sistem ..
Afisare 1 la 7 din 7 (1 Pagina)