BARN

Grila:

Stejar 15-CLASSIC-190-BARN-SAUVIGNON-B

Parchet triplu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar afumat cu finisaj pe baza de ulei bicomponent, cu urme de noduri ,cu un strat de uzura de 4mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem ..

Stejar 15-CLASSIC-180-BRUT-BARN-DESIGN

Parchet dublu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar nefinisat avand deja un model bine conturat, cu un strat de uzura de 4mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat..

Stejar 15-CLASSIC-180-INV-BARN-DESIGN

Parchet triplu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar cu finisaj invizibil pe baza de ulei , cu un strat de uzura de 4mm, pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Ar..

Stejar 15-CLASSIC-190-BARN-ANJOU-B

Parchet triplu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar antichizat cu finisaj pe baza de ulei bicomponent , cu un strat de uzura de 4mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire i..

Stejar 15-CLASSIC-190-BARN-BARBERA-B

Parchet dublu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar antichizat cu finisaj pe baza de ulei bicomponent , cu un strat de uzura de 4mm periat cu urme noduri mari , pretabil pentru montaj pe pardo..

Stejar 15-CLASSIC-190-BARN-CABERNET-B

Parchet triplu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar afumat cu finisaj pe baza de ulei bicomponent , cu un strat de uzura de 4mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incor..

Stejar 15-CLASSIC-190-BARN-VOUVRAY-B

Parchet triplu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar afumat cu un finisaj pe baza de ulei bicomponent,cu un strat de uzura de 4mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire inco..

Stejar 15-CLASSIC-190-BRUT-BARN-G

Parchet triplu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar afumat nefinisat, cu un strat de uzura de 4mm,pretabil pentru montaj pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Are un sistem de montaj ..

Stejar 15-CLASSIC-190-INV-BARN-GB

Parchet dublu stratificat ,tip dusumea din lemn de stejar antichizat cu finisaj pe baza de ulei bicomponent , cu un strat de uzura de 4mm periat cu urme noduri mari , pretabil pentru montaj pe pardo..
Afisare 1 la 9 din 9 (1 Pagina)