ELF

ELF

PAR-LGR 00003
recomandat
Vazut de 567 ori

Alveco Montaj

ELF

Masina de raschetat si  slefuit cu tambur ELF este un  modelul standard robust și consacrat din gama LÄGLER ® . 

Adaptat continuu la ultimul standard tehnic de slefuire si rachetare parchet podele pardoseli, este disponibil opțional cu un tambur de șlefuire convențional (cu banda intrerupta) si tipar de croire a benzii abrazive inclus  într-una din cele două lățimi diferite sau cu tehnologia modernă de șlefuire centrifugă LÄGLER ® (banda continua)

Mașina de șlefuit cu tambur fiabilă pentru finisarea lucrărilor pe suprafețe mici și mari,ideala pentru echipele de parchetari si pardoselisti mici sau mari care isi doresc un standard inalt de slefuire / raschetare parchet,podele,pardoseli.

În versiunea cu tambur centrifugal, ELF și-a dovedit valoarea ca mașină de șlefuit parchet ,podele,pardoseli fiind o masina de slefuit  extrem de rapida .extrem de robusta foarte frecventata de echipele care inchiriaza echipamente fiind masina cu cea mai mare frecventa la inchiriere, dintre toate masinile de slefuit/raschetat existanta in portofoliul firmelor de inchiriri masini de raschetat si slefuit parchet.

 Disponibil cu o lățime de lucru de 200 mm și 300 mm, fiecare ca tambur de șlefuire convențional sau centrifugal. Tamburul clasic (conventional) este amburul folosit de parchetarii pasionati de munca fizica si de recuperarea resturilor de benzi abrazive din santiere. Tamburul centrifugal, este tamburul care nu lasa urme pe pardoseala datorita benzilor de slefuit sudate , si confera un plus de randament deoarece durata de schimbare a benzilor de slefuit cu diverse glanulatii dureaza cateva secunde.

Utilizare ideală:

Masina de raschetat si slefuit parchet podele pardoseli, perfecta pentru profesionisti si pasionații de bricolaj.

Șlefuirea pardoselilor cu suprafete  mici și mari.

Date tehnice :

Motor : curent alternativ monofazat cu eliberare fără tensiune

Tensiune : 230 V / 50 Hz

Puterea motorului : 2,2 kW

Protecția necesară a siguranței la rețeaua de alimentare: cel puțin 16 A

Viteza tamburului de șlefuire: aprox. 2400 1 / min (rpm)

Lățimea tamburului de șlefuit: 200 mm (aprox. 7.9 ”)

Dimensiunea centurii de șlefuit: 200 x 551 mm (aprox. 7,9 ”x 21,7”)

Greutatea totală a mașinii: 79 kg (aprox. 174 lbs)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good